Huvi Fortnite’i vastu langeb, mängijad kulutavad mängule 52% vähem

0
393

Kuigi Fortnite on kahtlemata endiselt populaarne mäng, siis huvi mängu vastu aina langeb, sealhulgas ka kasutajate kulutused mängule.

Edison Trends’i andmetel on 2019. aasta juulis mängijate tehtud kulutused mängule langenud 52% võrreldes eelmise aasta juuliga. Viimase 12 kuu kõige edukam kuu oli 2018. aasta detsember, millega võrreldes on kulutused mängule vähenenud 75%.

Enim kulutatakse V-bucks’ide ostmiseks, mis on 85% Fortnite’ile kulutatud summadest . Ülejäänu rahast on läinud komplektide ja teiste pakkumiste kasutamiseks.

Huvi kahanemisest Fornite’i vastu kinnitavad ka teised statistikad. Näiteks eelmise aasta septembriga võrreldes langes Twitchis Fortnite’i keskmine vaatajate arv 43%.

Ka Eestis on huvi Fortnite vastu vähenenud. Statistika andmetel otsisid eestlased septembris Fortnite’i kohta infot 58% vähem kui eelmisel aastal. Enim tuntakse Fortnite’i vastu huvi Järva ja Põlva maakondades. Kõige vähem tuntakse aga mängu vastu huvi Harju ja Ida-Viru maakondades.

Meile Meeldib Mängida #18 – Ninja süüdistab Fortnite’i robotit petmises

Taaskord on üks Meile Meeldib Mängida mölasaade purki ära pandud. Sel korral teeme juttu Games with Gold ja PlayStation Plus mängudest oktoobris ning räägime...