“Cyberpunk 2077” sai värske paranduse 1.05

0
52

“Cyberpunk 2077” teine lubatud parandus on nüüd lõpuks konsoolidele väljas ning arvutiversioon ilmub järgnevate päevade jooksul.

“Cyberpunk 2077” on väljas olnud nüüd umbes nädal aega ja selle aja jooksul on see saanud päris palju negatiivset kriitikat, sest mängu vaevavad mitmesugused vead, eelkõige siis vanema põlvkonna konsoolidel. Seetõttu küsivad paljud mängijad raha tagasi ning Sony otsustas mängu üldse PlayStation Store’ist eemaldada. Microsoft on asjale aga veidi teisiti lähenenud ja lisanud mängu juurde hoiatuse: “Kasutajatel võib mängu mängimisel Xbox One’i konsoolidel tekkida jõudlusprobleeme, kuni see mäng paranduse saab”.

Lisaks lubas CD Projekt Red, et nad maksavad “vajadusel omast taskust” raha tagasi füüsiliste koopiate eest, kui mängijad esitavad tagasimaksetaotluse enne 21. detsembrit.

Nüüd on lõpuks siis järgmine lubatud parandus konsoolidele väljas. Juhul kui mängid arvutil, siis CD Projekt Red on lubanud, et arvutiversioon saab paranduse järgnevate päevade jooksul. Paranduste nimekirja saab näha siit.

Mängustuudio sõnul on tegemist käesoleva aasta viimase parandusega ning järgmised kaks parandust ilmuvad alles järgmise aasta jaanuaris ja veebruaris.