Microsoft, Epic Games ja Unity Technologies ei osale samuti mänguarendajate konverentsil

0
57
koroonaviirus

Mõni aeg tagasi teatasid Sony, Kojima Productions, Facebook ja Electronic Arts, et koroonaviiruse puhangu tõttu ei võta nad käesoleval aastal mänguarendajate konverentsist (GDC 2020) osa. Nagu arvata võis, järgivad nende eeskuju ka teised ettevõtted. Microsoft, Epic Games ja Unity Technologies on teatanud, et ka nemad ei osale mänguarendajate konverentsil.

Microsoft kirjutab oma postituses, et pärast põhjalikku kaalumist on nad teinud raske otsuse San Franciscos toimuvast GDC 2020 üritusest mitte osa võtta. “Meie esmaseks prioriteediks on mängijate, arendajate, töötajate ja meie partnerite tervis ja ohutus kogu maailmas.”

“Siin Epicus olime me põnevil GDC 2020 osalemise üle. Kahjuks on terviseprobleemidega seotud ebakindlus muutnud töötajate üritusele saatmise võimatuks ja seetõttu oleme teinud raske otsuse mitte osaleda,” kirjutas Epic Games Twitteris.

Unity juht John Riccitiello kirjutab samuti, et nad ei võta üritusest osa: “Kuigi me ei teinud seda otsust kergelt, praegustel tingimustel COVID-19 (tuntud kui uus koroonaviirus) kujutab liiga suurt riski. Võtame oma töötajate heaolu väga tõsiselt. Me ei soovi, et ükski Unity töötaja, partner, kogukonna liige või arendaja seaks tarbetult ohtu oma tervise ja ohutuse.”

Kuigi San Francisco linn, kus GDC 2020 toimub, on tänu koroonaviirusele tänaseks välja kuulutanud “kohaliku tervisliku hädaolukorra”, teatavad ürituse korraldajad, et nad ei jäta üritust ära ning “jätkavad plaanipäraselt”.