Bowser kardab kloune ja rinnanibusid

0
119
Bowser

Super Mario Broth avastas “Super Mario Odyssey’st” kuus asja, mida Mario mängude pahalane Bowser kardab.

Enne viimast lahingut “Super Mario Odyssey’s” kutsub Mario riietus Bowseris esile erinevaid reaktsioone, üheks reaktsiooniks on “hirmunud”, kui Mario kannab mõnda allpool näidatud kostüümidest.

Kuna Bowser on suur hirmuäratav sisalik, siis loomulikult püksi ta suurest hirmust siiski ei pissi ja minema ei jookse, kuid ta mainib kokutades, et tegemist on hirmutavate kostüümidega.

Klouni kostüüm on ilmselgelt arusaadav, sest kloune kardavad paljud, samamoodi ei tekita imestust ilmselt ka zombi ja luukere kostüümid. Hirmuäratav ilmselt võib nii mõnegi jaoks tunduda ka 8-bitine Mariokoll, kuid lisaks sellele kardab Bowser ka kuldset Mariot, miks täpsemalt, see jääb kahjuks selgusetuks.

Kuuendaks hirmuäratavaks kostüümiks on aga poolalasti Mario oma rinnanibusid demonstreerimas. Rinnanibud, eriti katmata rinnanibud on tänapäeval tõepoolest nii hirmuäratavad, et videomängudes täna selliseid asju enam eriti ei näe ning uusversioonides korjatakse sellised stseenid välja. Rinnanibude demonstreerimine on keelatud ka sotsiaalmeedias ning Twitchi ja YouTube’i platvormidel. Seetõttu ei tohiks tulla eriti suure üllatusena, et Bowser on üks neist kes katmata rinnanibusid kardavad.

Mario rinnanibud on olnud teemaks alates 2017. aastal toimunud Nintendo Directist, mil Mario esimest korda avalikkust oma rinnanibudega ehmatas ja sotsiaalmeedias pikaks ajaks kõneainet pakkus. Võimalik, et sotsiaalmeedia kasutajate ja Bowseri vaimse tervise huvides otsustaski Nintendo 2020. aasta augustis Mario rinnanibud eemaldada. Loomulikult ehmatas selline otsus nüüd omakorda neid, kelle jaoks ilma rinnanibudeta Mario imelik välja näeb, aga vähemalt ei ole Bowseril enam põhjust hirmust kokutama hakata.