EA Sports soovib järgmise viie aasta jooksul jõuda 500 miljoni mängijani

0
33

EA Sports peadirektor Daryl Holt ütles Axios‘ele antud intervjuus, et Electronic Artsi eesmärgiks on järgmise viie aasta jooksul jõuda praeguselt 230 miljoni mängija piirilt 500 miljoni mängijani.

EA Sportsi laienemine hõlmab “uusi ärimudeleid, uusi geograafilisi piirkondi” ja järjekindlat spordimängude sisu avaldamist.

Lisaks plaanib EA Sports minna tagasi golfi, kolledži jalgpalli ja pesapalli juurde. Samuti pikendasid nad oma UFC lepinguid ja omandasid sel aastal “F1” mänguseeria arendaja Codemasters.

Holt lisas, et “Madden NFL 22” on sel aastal parem kui varasematel aastatel, sest meeskond on teinud väga head tööd vigade ja stabiilsuse probleemide osas.

Kõigele lisaks mõtleb EA Sports üleminekule mängudest kui teenusele, nii nagu seda on “Fortnite”. Holt muidugi lisas kiirelt, et niipea siiski ei tasu veel oodata, et “Madden NFL’i” iga-aastane väljalaskmine muutuks.

“Arvan, et see on areng, mis mängutööstuse ümber erinevatel viisidel toimub,” ütles Holt. Kuidas EA Sports olemasolevaid suuri spordimänge sellise teenusena pakkuma hakkavad, eks seda saab tulevikus näha.

EA Sportsil olevat töös ka uue põlvkonna korvpallimängud.

“Meil on mõned järgmise põlvkonna HD-korvpalliprojektid, millest oleme rääkinud ja mille kallal me töötame,” rääkis Holt.