PlayStation 5 on müüdud kogu maailmas üle 10 miljoni konsooli

0
92
PS5

Sony Interactive Entertainment teatas , et nende uue põlvkonna mängukonsooli PlayStation 5 on 18. juuli seisuga müüdud kogu maailmas üle 10 miljoni konsooli. PS5 on ettevõtte ajaloos kõige kiiremini müüdav konsool, ületades eelmise konsooli PS4 müüginumbreid sama aja perioodi kohta.

Sony jagas veidi infot ka PlayStationi stuudiote mängude kohta:

  • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales” on müüdud üle 6,5 miljoni koopia
  • “MLB The Show 21” on selle mänguseeria ajaloo üks kiiremini müüdud mäng, mida on tänaseks müüdud kõikidel platvormidel üle 2 miljoni koopia. Lisaks on mängijate arv ületanud 16. aprilli 2021 seisuga 4 miljoni mängija piiri
  • Housemarque’i uus mäng “Returnal” on müünud üle 560 000 koopia
  • Ratchet & Clank: Rift Apart” müüginumbrid ületasid 1,1 miljoni piiri

Sony Interactive Entertainmenti juht ja president Jim Ryan tänas kõiki PlayStationi fänne, kes on omale PS5 ostnud ja kõiki partnereid, kes on aidanud PlayStationi konsoolidele tuua uskumatuid mängukogemusi.

“Kuigi PS5 on jõudnud rohkematesse kodudesse kiiremini kui ükski meie varasematest konsoolidest, on meil veel palju tööd ees, kuna nõudlus PS5 järele ületab endiselt pakkumist. Tahan, et mängijad teaksid, et kuigi meil tuleb kogu maailmas silmitsi seista ainulaadsete väljakutsetega, mis mõjutavad meie tööstust ja paljusid teisi, SIE peamiseks prioriteediks on varude taseme parandamine,” lisas Ryan.