Xbox tähistab oma 20. aastapäeva uue puldi, peakomplekti ja Adidase tossudega

0
21

Xbox saab 15. novembril 20-aastaseks ning selle tähistamiseks annab Microsoft välja spetsiaalse puldi, peakomplekti ja Adidase jooksujalatsid.

20. aastapäeva puhul välja antav spetsiaalne Xboxi puldi esikülg on poolläbipaistva kattega, tagakülg aga on must ja roheline.

Puldi ostjad saavad puldi ühendamisel Xbox Series X/S konsooliga omale 20. juubeli dünaamilise taustapildi Xboxis. Pult hakkab maksma €69.

Xbox

Müügile tuleb ka Xboxi peakomplekt, mis sobib puldiga, sest ka sellel on läbipaistev must korpus ja hõbedane sisemus. Mikrofon on rohelist värvi ja kõrvaklappidel roheline joon, vasemal poolel on 20. aastapäeva logo ja paremal Xboxi logo. Kõrvaklapid on ülipehmed ja suured, helitugevust saab reguleerida klapi pööramisega. Peakomplekt toetab ruumilist heli, sealhulgas Windows Sonic, Dolby Atmos ja DTS Headphone: X. Peakomplekti hinnaks on €69.

Xbox

Pult ja peakomplekt tulevad müügile 15. novembril.

Lisaks teeb Microsoft 20. aastapäeva puhul koostööd Adidasega, tuues turule uued Adidase Xboxi jooksujalatsid, mida kaunistavad poolläbipaistvad rohelised detailid.

Toodete valmistamisel on inspiratsiooni ammutatud algsest Xboxi konsooli Halo: Combat Evolved eriväljaandest, mis tähistas Microsofti esimest mängukonsooli põlvkonda.

Millal jalatsid täpselt müügile tulevad ja mis hinnaga, seda pole Microsoft veel avalikustanud.

Xbox