“God of War Ragnarok” ei ole edasi lükatud, paanikaks ei ole põhjust

0
32
God of War: Ragnarok

Cory Barlog kinnitab Twitteris, et “God of War Ragnarok” ei ole edasi lükatud.

Sügis läheneb, aastalõpp läheneb, kuid “God of War Ragnaroki” ilmumiskuupäeva pole ikka veel avaldatud, see loomulikult on “God of Wari” fännid sumisema ajanud nagu mesilased mesitarus.

Viimased kuud on “God of Wari” fännid rahutuks teinud, sest uue mängu ametliku ilmumiskuupäeva asemel liiguvad ringi mitmesugused segadust külvavad kuulujutud, sealhulgas Jason Schreieri ja Bloombergi avaldatud “naised saunas rääkisid” kuulujutud.

Enne juunikuu State of Playd liikusid ringi kuulujutud, et Sony näitab ja teeb lõpuks ometi teatavaks “God of War Ragnaroki” ilmumiskuupäeva. Loomulikult seda ei juhtunud. Kohe pärast seda läks liikvele kuulujutt, et “God of War Ragnaroki” ilmumiskuupäev tehakse teatavaks Summer Game Festi ajal, Geoff Keighley küll teatas, et tegemist on metsikute kuulujuttudega, mil tõega midagi pistmist pole, kuid fännid ootasid siiski sellegipoolest kannatamatult “God of War Ragnaroki” ilmumist ekraanidele, kahjuks pidid nad ka sel korral pettuma.

Abiks ei olnud siinkohal ka mitte Cory Barlogi mitmesugused õrritamised Twitteris, postitades vihjeid, pilte või videoklippe “God of Wari” teemadel. Barlog on ühtlasi korduvalt palunud fännidel olla rahulikud ja kannatlikud, lubades, et ega mäng kuhugi ära ei kao, meeskond töötab selle kallal ja ükskord ilmub see niikuinii.

Pärast Summer Game Festi saabus aga paanika, sest järgmiseks kuulujutuks, mis kulutulena ringi liikuma hakkas oli see, et mängu senine septembri kuupäev on muudetud 30. detsembriks, mis järel hakkasid liikuma ringi kuulujutud, et “God of War Ragnarok” on edasi lükatud järgmisesse aastasse.

Seepeale avaldas Jason Schreier Bloombergis artikli selle kohta, et tema usaldusväärsete allikate sõnul ei ole mängu siiski edasi lükatud, see ilmuvat novembris ning ilmumiskuupäev tehakse teatavaks juunikuu jooksul. Nagu varasemad korrad on tõestanud, siis loomulikult tasub Schreieri tehtud avaldusi Bloombergis ja Twitteris võtta alati ühe suure koti soolaga. Mängu siiski juunis ei näidatud ega tehtud teatavaks ka ilmumiskuupäeva. Schreier muidugi väidab nüüd, et Sonyl oli küll tõsine plaan juuni lõpus mängu ja selle ilmumiskuupäeva kohta rohkem infot jagada, aga viimasel hetkel otsustati seda siiski mitte teha.

Juuni lõpus aga toimus hoopis üks teine Sony üritus, kus näidati uusi kõrvaklappe ja monitore. Uue State of Play või üldse “God of War Ragnaroki” kohta pole aga endiselt ametlikku infot. See loomulikult on vallandanud aga uue paanikalaine ja kulujutud selle kohta, et mängu ilmumine on jälle edasi lükatud.

Taaskord pidi Barlog Twitterisse rahvast rahustama tulema, kinnitades, et “God of War Ragnarok” ei ole edasi lükatud. Kui temalt seepeale küsiti, et miks ei ole ikka veel ilmumiskuupäeva avaldatud, teatas Barlog, et nad ei ole selleks veel valmis.

Lisaks kirjutab Barlog: “Kui see oleks minu teha, jagaksin kogu infot teiega koheselt kui sellest teda saan. Aga see ei sõltu minust. Nii et olge palun kannatlikud. Luban, et infot jagatakse esimesel võimalikul hetkel. Me teeme mänge teile. Saame mänge teha tänu teile.”