Järgmised kolm “Call of Duty” mängu ilmuvad kindlasti ka PlayStationi konsoolil

0
45
Call of Duty: Modern Warfare 3

Vähemalt kolm järgmist “Call of Duty” mängu ilmuvad nii PlayStationi kui ka Xboxi konsoolidel, kirjutab Bloomberg. See peaks veidi rahustama neid fänne, kes kartsid, et Microsoft muudab koheselt kõik “Call of Duty” mängud Xboxi eksklusiivideks.

Activision Blizzardi ja Sony vahel sõlmitud lepingutega on neil kohustus tuua järgmised kolm “Call of Duty” mängu PlayStationi konsoolidele. Eelmisel nädalal kinnitas Microsoft Gamingu tegevjuht Phil Spencer, nad austavad olemasolevaid lepinguid ning ta soovib ka tulevikus näha “Call of Duty” mänge PlayStationui konsoolidel. See tähendab, et senised kokkulepped Sonyga jäävad kehtima ja vähemalt kolm järgmist “Call of Duty” mängu jõuavad ka PlayStationi kasutajateni.

Järgmisteks “Call of Duty” mängudeks on sel aastal ilmuv uus “Modern Warfare’i” mäng Infinity Wardilt, järgmine “Call of Duty” mäng Treyarchilt ning tasuta mängitava “Warzone’i” uuendus.

Microsoft teatas eelmisel nädalal Activision Blizzardi ostust, kuid ostu lõplikuks kinnitamiseks vajavad nad veel USA ja Euroopa konkurentsiametite heakskiitu, mis võib võtta aega kuni 2023. aastani.

Seetõttu ei pea “Call of Duty” fännid PlayStationi konsoolidel veel muretsema ja konsooli vahetama hakkama, vähemalt kolm järgmist “Call of Duty” mängu ilmuvad ka PlayStationi konsoolil.