Meile Meeldib Mängida #172 Kui mängid, ära sõida!

0
77

Järgmisel aastal on ilmumas uus, ilus ja uhke, kuid kallis mängumasin. Vahepeal aga näitas Mark Zuckerberg oma jalgu ja rahvas sattus sellest suurde vaimustusse, kuni selgus, et tegemist on petujalgadega. “Overwatchi” D.Va on endiselt populaarne nii mängus kui ka mujal. Halloween läheneb ja selleks puhuks on meil teile mõned mängusoovitused.

Lisaks vaatame üle mida meil siis sel korral edasi lükati ja mida uut huvitavat tulekul on. Arutame ka teemadel kas “palju” ikka on hea, nagu Todd Howard usub või pigem panustaks kvantiteedi asemel kvaliteeti. Tulge jagage oma arvamust meiega sel teemal, täna õhtul kell 20:00.

NB! Lisaks toimub tänases ja järgmises saates loos, kus loosime välja mõned arvutimängud Steamis.

Meile Meeldib Mängida saadet saab YouTube’is otse-eetris vaadata ja kuulata igal pühapäeval kell 20:00. Kui pühapäeval aega pole, siis saab saadet järelvaadata või kuulata alljärgnevatest kohtadest:

“Pärast saadet” saateosa, kus mängime mänge, vastame kuulajate küsimustele ja räägime niisama juttu, on järelvaatamiseks ja kuulamiseks kättesaadav Meile Meeldib Mängida patroonidele. Meile Meeldib Mängida tegemisi saab toetada Patreonis: https://www.patreon.com/meilemeeldibmangida