“Minecrafti” filmis võib mängima hakata Jason Momoa

0
56
Jason Momoa

Jason Momoa (“Aquamani” ja “Dune’i” staar) võib järgmiseks suunduda “Minecrafti” klotsimaailma.

Variety kirjutab, et Warner Brosi loodava “Minecrafti” filmi peaosaliseks võib saada Jason Momoa. “Aquamani” staar pidavat hetkel läbirääkimisi, et liituda “Minecrafti” videomängul põhineva filmiga.

Vägesid hakkab juhatama Jared Hess, kes on tuntud “Napoleon Dynamite’i”, “Nacho Libre” ja teiste filmide režissöörina. Tegevprodutsentideks on Jon Berg, Cale Boyter ja Jon Spaihts. Rootsi mängustuudio, Mojang Studios poolelt aitavad filmi tegemisele kaasa Lydia Winters ja Vu Bui.

“Minecraft” on kõigi aegade enimmüüdud videomäng, mida on müüdud tänaseks üle 238 miljoni koopia. Selle ülipopulaarse mängu põhjal tehtav film kuulutati esmakordselt välja juba 2014. aastal ning siis pidi filmi režissööriks saama Shawn Levy (“Night at the Museum” ja “Free Guy”). 2015. aastal aga hoopis Rob McElhenney (“It’s Always Sunny in Philadelphia” ja “Mythic Quest”). Aasta hiljem lubati, et “Minecrafti” film ilmub 2019. aastal, kuid McElhenney lahkus 2018. aastal ning Warner Bros. lükkas filmi ilmumise edasi. Hiljem lubati, et film ilmuvat 4. märtsil 2022, kuid ka see ilmumiskuupäev lükati edasi. Nüüd on aga lõpuks lootust, kui midagi jälle vahele ei tule, et varsti võivad filmivõtted alata ning siis saavad väikesed ja suured “Minecrafti” fännid lõpuks Warner Brosi loomingut suurel ekraanil nautima hakata.