Kas teadsid, et alates tänasest saab eeltellida PlayStation 5 Prod?

0
344
PlayStation 5 Pro

UUENDATUD: Miterassa poest saab nüüd eeltellida uut PlayStation 5 Slim konsooli ja PlayStation Portalit.

Euronicsi e-poodi ilmus PlayStation 5 Pro:


Alates tänasest on võimalik eeltellida PlayStation 5 Pro-d ja PlayStationi 30nda aastapäeva konsoole.

Konsoole saab tellida PlayStation Direct lehekülje kaudu ja nendes riikides kus PlayStation Direct pole saadaval, saab seda teha kindlate edasimüüjate juures. Eestis peaks nendeks edasimüüjateks olema Miterassa ja Euronics, kuid kahjuks pole artikli kirjutamise hetkel veel kummaski poes konsoole võimalik tellida. Samuti puudub mõlemal lehel info selle kohta, kas ja millal uusi konsoole tellida saab. Mkuubis allikad küll väidavad, et ka Eestisse peaks mõned konsoolid jõudma, kuid ametlikku infot kahjuks avaldatud pole.

Seepärast piilusime meie põhjanaabrite poole, et kuidas on olukord konsooliturul nende juures. Põhjanaabrite suurimas jaemüügiketis Verkkokaupa on konsoolid ilusasti tellimiseks üleval ning neil kel võimalik, saavad Sony uusi konsoole sealt tellida.

Juhul kui teil aga praegu ei õnnestu uusi konsoole ja pulte tellida, siis alates 10. oktoobrist 2024 peaksid eeltellimused saadaval olema ka teiste jaemüüjate juures.

PlayStation 5 Pro kohta saab lugeda siit ning 30nda aastapäeva kraamist rääkisime Meile Meeldib Mängida 22. septembri saates.

JÄTA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!