Homefront: The Revolution + treiler.

1
135

Crytek avalikustas detailid oma järgmise Homefront mängu kohta – Homefront: The Revolution. Mäng ise on läbinud üüratu muutuse võrreldes oma eelkäijaga, tegevus toimub suures avatud maailmas ja sarnaselt Batmani seeriale on ka siin suurel kohal erinevad lisavidinad. Väja tuleb teos 2015 aatal Xbox one, PS4 ja PC peale.

Mängu tegevus leiab aset 4 aastat peale esimese Homefront lõppu kus Põhja-Korea kontrollib ikka veel suurt osa Ameerika Ühendriikidest. Mäng keksendub okupeeritud maa uue pealinna Philadelphia sündmustele. Linn on jagatud tsoonideks – rohelised tsoonid, kus elavad korealased, kollased tsoonid, kus elavad alla surutud ameeriklased ja punased tsoonid, kus verevalamine alles käib. Maailma areng sõltub suuresti mängijast endast, näiteks on võimalik luua kontrollpunkte ja baase, mille abil okupante tagasi lüüa ja nende mõju vähendada.

Selle asemel, et kinnisilmi lahingusse joosta antakse mängijale valida millist teed või taktikat ta erinevates olukordades kasutada tahab. Kasutades lõiketange on võimalik sihtkohtadesse siseneda märkamatult kasutades hoone tagakülge, või raadioteel juhitava auto abil sihtkoht läbi uurida. Sarnaselt Crysisele on ka siin võimalik vaenlasi mobiiltelefoni abil ära märkida, et nende liikumist paremini jälgida. Sinu aitamiseks on vastupanuliikumine varustanud linna trobikonna peidupaikadega, milles nii relvi kui muid vajalikke vidinaid.

Lisavidinaid on võimalik ise luua ja uuendada, osi nende valmistamiseks saab otsida mööda linna või võtta langenud vaenlastelt. Näiteks kaltsudest saab teha nii sidemeid kui molotovi kokteile, torusid ja optikat saab oma relvadele külge pookida. Igasugu lendavad droonid ja muud raskevidinad on sõrmejäljega lukustatud ja täidavad erinevate taktikate puhul võtmerolle.

Revolution jookseb Cryteki palju kiidetud CryEngine uusimal mängumootoril, nagu oodata võis. Multiplayer info avalikustatakse tulevikus, põhirõhk on nelja mänga co-op võimaluses, kas ka muud multiplayer mängutüübid naasevad saame näha. Jääme rohekm infot ootama.

Allikas: OXM

Comments are closed.