Natuke Dead Island 2 Beta infot

0
85

Uue Dead Rising mängu ilmumise kuupäeva ei ole veel täpsustatud kuid levitaja – Deep Silver Studios – on hakanud avaldama mõningast infot mängu Beta testimise kohta. Info, mis eelkõige võiks huvi pakkuda Playstation 4 omanikele, avaldati projekti ametlikul lehel FAQ sektsioonis.

Meenutagem, et eelnevalt lubas Deep Silver garanteeritud ligipääsu neile, kel olemas nende teise uue mängu – Escape Dead Island – eeltellimus. Koos mänguga saavad eeltellijad kaasa ka koodi, mis tagab Beta ligipääsu. Kuid tuleb välja, et uue zombie õuduse eeltellimine ei ole piisav, et saada eksklusiivne ligipääs betale, selleks peab omama ka Playstation 4 konsooli. Kui uskuda informatsiooni kodulehel, siis PS4 beta algab tervelt 30 päeva ennem teisi platvorme.

Kui sa oled juba oma koodi ära kasutanud ning märkinud sooviks PC või Xbox One siis ei maksa ärrituda, oma soovitud platvormi saab muuta PS4 peale. Millal täpselt Dead Island 2 beta alguse saab, ei ole veel teada, kuid mängu arendajad on lubanud kõiki huvilisi sellest teavitada vähemalt 2 nädalat ennem testimise algust.

Dead Island 2 tegevus leiab aset vaikse ookeani rannikul USA-s mõned kuud peale eelmise osa sündmusi. Kuuma California päikese all jääb mängija ülesandeks peatada see õudne viirus, mis toob iga päevaga kaasa aina uusi ohvreid.