Uut infot The Last of Us filmi kohta.

3
228

Juba mõned kuud tagasi liikusid jutud, et üks pearollidest tulevases“ The Last of Us“ filmis võib minna briti näitlejannale Maisie Williams’ile kes on siiani tuntud oma rolli eest menusarjas „Troonide Mäng“ kus tema kehastada on tegelaskuju Arya Stark. Nüüdseks ei ole tegemist enam pelgalt kuulujutuga vaid “peaaegu” kinnitatud informatsiooniga.

Maisie-Williams

Maisie on juba nõustunud kehastama Ellie rolli tulevases linateoses ja rääkis sellest ka ühes oma intervjuus. Neiu on  juba kohtunud filmi produstendi Sam Raimi ja mängu lavastaja Neil Druckmann’iga, kes on Maisie juba Ellie rolli määranud. See on väga suur uudis seoses filmiga, eriti kui hetkel ei ole miski muu filmi puhul veel täiesti kindel.

„Hetkel ei ole filmil käsikirja, lavastajat ega miskit muud mille alusel tööle hakata. Seega hetkel tundub see kui ’jah, olen nõus’ kuid projekt on siiski alles lapsekingades. Muidugi kui nad teevad filmi 30 aasta pärast ei saa nad sinna panna 40 aastast Ellie’t, kuid mis praegusesse puutub siis tundub kõik hästi ja mulle väga meeldiks seda teha. Hell Yeah!“, ütles näitlejatar oma hiljutises intervjuus.

Loodame siis, et töö projekti kallal algab lähitulevikus ja „The Last of Us“ filmis astub Maisie Williams üles juba Ellie rollis.

Keda sulle meeldiks näha Joel’i rollis? Anna meile kommentaarides teada!

3 KOMMENTAARID

  1. Paljud fännid tahaksid selles rollis näha Hugh Jackman’i, kes Prisoneris suutis teha väga hea “meeleheitel isa” rolli. Kuid jah, samas näeksin ise ka Josh Brolinit selles rollis päris hästi. Gerald Butleri aksent muidugi ei läheks asjaga päris kokku aga muidu sobiks ka oma kurbade silmadega päris hästi 😀

    • Hugh Jackmani pilte, kus teda kõrvutatakse Joeliga on terve internet täis. Tuleb tunnistada, et välimuselt sobib ta sellesse rolli ja tegemist on AAA näitlejaga.

Comments are closed.