2K Australia suleti

0
85

2K Australia, mängustuudio kes seisab selliste mängude taga nagu Borderlands: The Pre-Sequel ja Bioshock 2, on oma uksed sulgenud. Uudisteportaali Kotaku väitel on kõik töötajad koondatud.

2000 aastal asutatud ja algselt Irrational Canberra nime kandnud stuudio sai oma uue nime, 2K Australia, 2007 aastal. Olles seotud selliste mängudega nagu The Bureau: Xcom Declassified, SWAT 4 ja Tribes: Vengeance oli 2K Australia üks riigi pikema ajalooga mängustuudio mis kuulus suurele rahvusvahelisele levitajale.

Sulgemine tähendab seda, et Austraalia panus AAA mängudesse langeb märgatavalt, hoolimata sellest, et riigis on omajagu sõltumatuid mängustuudioid. Kuid maksude tõusud ja Austraalia dollari langus ei ole ole muutnud riiki just kõige ahvatlevaimaks piiritaguste suurkompaniide jaoks.

“Saame kinnitada, et oleme alustanud 2K Australia sulgemise protsessi, et paremini majandada oma kasvavaid kulusid, et meie teised meeskonnad saaksid paremini tööle keskenduda” ütles 2K oma teadaandes.

“Oleme väga tänulikud Austraalia meeskonna panuse eest erinevatesse 2K projektidesse ja hetkel uurime võimalusi leida endistele töölistele uusi positsioone kus võimalik”.

Allikas: PC Gamer