Club Nintendo saab läbi.

0
105

club_nintendo_marioNintendo andis hiljuti teada, et nende ülemaailmne lojaalsusprogramm Club Nintendo lõpetatakse käesoleva aasta lõpus. Et natuke pehmendada lööki lojaalsete liikmete jaoks järgnes sellele teadaanne, et Club Nintendo asemele tuleb uus lojaalsusprogramm, mis käivitatakse millalgi 2015 aasta sees. Nii Nintendo Ameerika kui ka Nintendo Euroopa andsid mõlemad teada, et alates veebruarist hakkavad nad jagama auhindu oma lojaalsetele liikmetele, kui kaua täpselt säärane “tänuprogramm” kestab, ei ole veel teada.

Club Nintendo USA ja Canada liikmed saavad teenida lisamünte kuni 31. märtsini ja saavad neid münte Nintendo poes kasutada kuni 30. juunini, kas siis allalaetavate mängude või füüsiliste koopiate peale. Kõik mängud mis antakse välja peale 20 jaanuari ei sisalda enam endas Club Nintendo registreerimise kaarti. Kõik, kel on jäänud lunastamata mõni auhind peavad seda tegema ennem, kui nende punktid aeguvad ehk siis käesoleva aasta 30. juuniks.

Samuti on praegu õige hetk ära kasutada kõik sahtlis vedelevad Club Nintendo kaardid, sest Nintendo Euroopa andis teada, et kaartidel leiduvaid PIN koode saab registreerida kuni esimese aprillini ning alates 20. aprillist lõpetatakse ka Club Nintendo digitaalsete toodete registreerimine.

 

“Täname kõiki Club Nintendo liikmeid nende pühendumuse eest Nintendo mängudele ja jätkuva toetuse eest meie mängusteemide ja tegelaste suunal,” ütles Scott Moffitt, Nintendo Ameerika Müügi ja Turunduse asepresident. “Me tahame teha ülemineku võimalikult kergeks kõigi meie lojaalsete Club Nintendo liikmete jaoks seega me lisame kümneid uusi auhindu ja allalaetavaid mänge aitamaks liikmetel ära kulutada kogunud mündid ja tähed.”

 

Club Nintendo nägi esimest korda Euroopas ilmavalgust 3. mail 2002 aastal, kandes sel ajal nime Nintendo VIP 24:7. Teenus suletakse 30. juunil 2015 aastal kell 23:59 (PT).
 

Allikas: Nintendo