EA arvab, et ainult üksikud mängijad mängivad veel üksikmängu osa

5
133

Star Wars: Battlefront on ainult multiplayer mäng, sest mängijad ei ole enam üksikmängu osast huvitatud, arvab Electronic Arts.

Peter Moore EA’st räägib, et uuringud toetavad nende teooriat, et “ainult väga vähesed kasutajad mängivad täna üksikmängu” sellistes mängudes nagu Battlefront või Battlefield.

Need kes tahavad aga siiski Battlefronti üksinda mängida, siis nende jaoks on lisatud OFFLINE mood kus mängija saab AI vastu mängida.

Star Wars: Battlefront tuleb 17 novembril PC, PS4 ja Xbox One konsoolile.

Mida arvavad lugejad? Kas nõustute EA’ga, et mängitakse ainult multiplayer mängu ja üksikmängu osa ei taha enam keegi mängida? Või arvate, et tegemist on taaskord EA veidra mõttevälgatusega mis on kaugel tegelikkusest?

Kas olete kunagi Battlefield’s üksikmängu osa mänginud või mängite ainult multiplayerit?

5 KOMMENTAARID

  1. Nende väide peab paika. Mul on mõlemad battlefield 3 ja 4 olemas kuid kummagagi pole ma üksikmängu lõpuni mängunud. Tõsiasi on, et enamus inimesed siiski üksikmängu osa ei mängi ja need kes väidavad et mängivad on siiski vähemus. EA’l on statistika olemas ja faktide vastu vaielda on mõttetu.

    • Mikk, nende statistika peab paika küll, kuid nad ei arvesta asjaoluga, et hetkel on tegemist pikalt oodatud Star Wars mänguga, mitte labase CoD või Battlefield mänguga mille kampaaniad on üldjuhul alla igasugu arvestuse olnud. Algselt hõigati välja, et mängida saab läbi Star Wars filmiajaloo tuntuimate sündmuste ja seda single player kampaanias, seda aga paraku ei juhtu. Star Wars on ühe suurima fännibaasiga ulmefrantsiis maailmas, seda oleks võinud väga targalt ära kasutada. Ka mina olen suur fänn kuid mäng jääb nüüd ostmata, ei ole huvi ainult MP vastu. Kui vastata artiklis tõstatatud küsimustele siis mängin hea meelega shooterite üksikmängu, eriti siis kui nett maas on või serverid jamavad, siis on vähemalt midagi teha mänguga.

  2. No ma omast kogemusest võin öelda, et ma eelistan üksik mänge mitmikmängude üle. Seal saab ikka rahulikult omas tempos, ilma et keegi mikrofonis mind sõimaks mängida.

    Suurepärased single player mängud nt. Bioshocki seeria, Unchartedi seeria, Mafia seeria ja viimasel ajal ilmunud nn walkin simulaatorid nagu Firewatch lähevad mulle isiklikult väga peale. Kui vaadata nende mängude müügi edu, siis ega ma vähemuses küll ei ole.

    • Star Wars Battlefrontiga tuli juba välja, et selle “keegi ei taha mängida” asjaga aeti täielikku jama. Tegelik põhjus oli, et aega jäi napiks, ja taheti mäng filmi tulekuks välja anda.

Comments are closed.