God of War III tuuakse PlayStation 4 konsoolile.

1
116

Sony kuulutas välja, et God of War seeria 10. aastapäeva puhul toovad nad PlayStation 4 konsoolile mängu kolmanda osa.

God of War III Remastered tuleb välja 14. juulil ja astudes The Last of Us: Remastered jalajälgedes hakkab see jooksma 1080p graafikaga ja saab ka foto mode võimaluse.

Paisatab, et eelmise põlvkonna mängude ületoomine selle põlvkonna konsoolidele ei lõpe veel niipea. Kuidas suhtute Teie sellesse uudisesse? Kas mänguloojad võiksid oma energia suunata pigem uute mängude tegemisse või ootate veel mõne eelmise põlvkonna mängu värskendamist uute konsoolide jaoks?

 

1 KOMMENTAAR

  1. Üldiselt leian, et mänguloojad võiksid pigem uusi mänge teha mitte ressursse vanade mängude uuendamiseks kasutada. Samas mõned Remastered versioonid on ikka väga head olnud (TLoU) ja ennast täielikult õigustanud. Mõne inimese jaoks on ju uue põlvkonna konsool tema esimene ja see inimene tahab ka vanemaid meistriteoseid proovida. Üks Remastered mäng mida veel PlayStation 4 peale ootan on Uncharted Trilogy. Olen Uncharted mänge mitu-mitu korda läbi mänginud aga enne neljanda osa väljatulekut tahaks eelmised osad uuesti oma PS4-jal läbi mängida.

Comments are closed.