GTA V tulek PC’le lükati jälle edasi

2
144

Rockstar on otsustanud jälle edasi lükata Grand Theft Auto 5 tulekut PC platvormile. Seekord lubatakse, et mäng jõuab PC kasutajateni selle aasta sügisel.

Tegemist on juba vähemalt neljanda korraga, mil Rockstar GTA V tulekut PC’le edasi lükkab. Algselt pidi mäng PC peale valmis saama 27 jaanuariks, siis 24 märtsil, ja seejärel aprillis.

Rockstar loodab PC kasutajate mõistvale suhtumisele, ning selgitab mängu edasi lükkamise põhjuseid lähemalt. Nimelt ei ole meeskonnal, kes vastutab mängu PC versiooni eest, olnud piisavalt aega, et Rockstarile teada olevad probleemid ära parandada. Põhjuseks on see, et osa meeskonnast on samal ajal hõivatud ka teise mänguga. Nimelt on Rockstar’l arendamisel uus mäng PlayStation 4 ja Xbox One konsoolidele, mis peaks kasutajateni jõudma 2016 aasta kevadel.

Rockstar lubab, et see on viimane kord kui nad GTA V PC versiooni tulekut edasi lükkavad. Mäng tuleb kindlalt selle aasta sügisel välja. Täpset kuupäeva ei ole veel paika pandud, kuid Rockstar lubab lähiajal kuupäeva täpsustada.

Rockstar vabandab kõigi PC mängurite ees, lootes et mängurid mõistavad, et Rockstar vajab veidi aega mängu viimistlemisel veendumaks, et nii GTA Online kui ka Heists osa töötaks PC peal suuremate probleemideta. Ja neile kes on mängu eeltellinud, lubab Rockstar anda juurde $300 000 mänguraha GTA Online’s.

2 KOMMENTAARID

Comments are closed.