Mitu uudist Borderlands tandrilt.

0
105

PAX South mängumessil toimus Gearbox Software Borderlands paneel. Enne seda liikus netis ringi kuulujutt, et sellel paneelil kuulutatakse välja  Borderlands 3. Borderlands sõprade ootused olid kõrgel, nende kurvastuseks oli aga paneeli tegelik sisu kaugel oodatud uudisest. Gearbox juht Randy Pitchford andis teada, et tööd uue Borderlandsi kallal pole isegi alanud. Paneeli sisuks oli tööpakkumine, millega Gearbox loodab leida oma ridadesse uut talenti.

01

 

 

Teise uudisena näidati klippi Talltale episoodilisest mängust Tales from the Borderlands. Mängu teises episoodis,  “Atlas Mugged”, tuuakse sisse sarja fännidele juba tuttav tegelane Catch-a-Ride mehaanik Scooter. Kuupäev millal teine episood välja tuleb pole hetkel veel teada.

 

Viimase uudisena kuulutati välja ka kaks DLC lisapakki mängule Borderlands: The Pre-SequelThe Lady Hammerlock lisapakk toob mängijatele uue mängitava tegelase kelleks on Sir Hamerlock’i vanem õde, Aurelia. Ta omab jäiselt lahedat erivõimet ja kuulub snaipri klassi. DLC tuleb välja 27 jaanuar.

Teine lisapakk, mida küll otseselt välja ei kuulutatud aga millele vihjati, annab mängijale võimaluse lähemalt tutvuda juba legendaarse karakteriga Claptrap.

 “We’ve been working really hard on a campaign DLC that lets you go inside the mind of Claptrap”