Submerged, hea rahulik mäng

1
267

Submerged on kaklusvaba mäng, kus mängija saab rahulikult ringi uudistada müstilises üleujutatud linnas ja avastada linna, ning õe ja venna lugu. Mängija kehastab noort tüdrukut nimega Miku, kes väikeses kaluripaadis koos oma haavatud vennaga linna satub. Mängu põhilooks on oma venna eest hoolt kanda, otsides selleks linnast vajalikke asju. Selle käigus jutustatakse sulle piltidel lahti õe ja venna kurb lugu.

Nagu juba mainitud sai, siis tegemist on täiesti kaklusvaba mänguga. Kui Sa otsid tapmist või keerukaid väljakutseid siis seda siit mängust ei leia. Hea rahulik mäng, mitte kedagi ei pea mängus ära tapma või ise surma saama. Samuti ei ole mängus mingeid keerulisi hüppeid või midagi muud taolist. Lihtsalt jaluta, roni ja sõida paadiga linnas ringi ja korja asju. Ei midagi keerulist ega ülejõu käivat. Tegemist on täiesti stressivaba mänguga, ja see ongi selle mängu puhul tema üks suurimaid võlusid.

Submerged

Mänguturg on täna üleujutatud igasugustest erinevatest tapmismängudest. Tapmist, vägivalda topitakse meile täna söögi alla ja söögi peale. Seetõttu on Submerged selline tore värske puhas tuuleiil videomängude maastikul. Uppercut Games demonstreerib meile, et on võimalik luua nauditavat mängu ka ilma lõputu tapmiseta ja keerukate hüppekombinatsioonide või mõistatuste lisamiseta. Lihtsalt mängi, naudi kaunist mängu ja lugu mida sulle selle käigus jutustatakse.

Kogu mängu läbi mängimiseks läheb umbes 3-4 tundi. Mõne mängija jaoks võib Submerged tunduda ehk liiga lühike, kuid minu arvates on selle mängu puhul tegemist täpselt paraja pikkusega.

Tegemist on visuaalselt ilusa ja rahustava mänguga. Mis sobib ideaalselt kõikide nende tapamängude vahele rahustavaks stressivabaks mängimiseks. Võta aeg maha, kuhugi ei pea tormama mäng. Uppercut Games pakub sulle rahulikku avastamismängu koos südamliku kuid kurva looga.

Info lapsevanematele:
Tegemist on väga ilusa ja rahuliku lastesõbraliku mänguga, kus pole ei tapmist ega keerukaid ülesandeid. On ainult puhas linna avastamise rõõm. Soovitan kindlasti!

NB! Kui vajad abi asjade otsimisel mängus, siis täieliku kaardi koos asjade asukohtadega leiab siit.


Platvorm(id):
PC, PS4, Xbox One
Ilmus: PC – 3 august, PS4 – 5 august, Xbox One – 7 august
Arendaja: Uppercut Games
Levitaja: Uppercut Games
Ülevaade tehtud: Xbox One konsoolil

Lugejate hinne2 Votes
9.5
HEA
Stressivaba mäng
Ilusa graafikaga
Südamlik lugu
HALB
Pooltele linna hoonetele ei pääse kahjuks ligi
9
meie hinne

Comments are closed.