Battlefield 1 tegevus leiab aset Esimese maailmasõja ajal

0
119

Kui Call of Duty: Infinite Warfare sündmused leiavad aset kaugel tulevikus, siis Battlefield 1 teemaks on esimene maailmasõda.

Mängijad saavad sõdida Prantsusmaal, Itaalia Alpides ja Araabia kõrbes.

Battlefield 1 jõuab müügile 21 oktoobril, PC, PS4 ja Xbox One platvormidele. Kuid need kes eeltellivad omale Early Enlister Edition’i, saavad mängu kätte juba 18’ndal oktoobril. Ning Xbox One ja PC omanikel on võimalus mängu mängima hakata lausa 16’ndal oktoobril, kui nad kasutavad EA Accessi.

Nagu Battlefield seeriates ikka, on ka selles mängus neli klassi: Assault, Medic, Scout ja Support. Sõidukiteks on mängus erinevad tankid, pommitajad, biplaanid, paadid, lahingulaevad ja HOBUSED. Lisaks erinevatele sõidukitele ja relvadele, on mängu lisatud ka gaasimask, sinepigaasi rünnaku vastu.

Kuigi uus Battlefield on keskendunud lähivõitlusele, lubatakse ka seekord kuni 64 mängijaga mitmikmängu võimalust, nagu Battlefield seeria mängudes tavaks on saanud.

DICE eesmärgiks on luua autentne ajalooline tulistamismäng ja mitmed lahingud on saanud inspiratsiooni esimese maailmasõja ajal aset leidnud sündmustest.

Battlefield 1