Hitman mängu eeltellimuste tühistamise põhjuseks on muudatused mängu juures

1
154

Kõik PlayStation 4 konsoolil tehtud Hitman mängu eeltellimused on automaatselt tühistatud. Põhjuseks on olulised muudatused mängu juures.

Vastavalt reeglitele PSN keskkonnas informeeris Square Enix, et nad on teinud muudatusi Hitman mängu juures, mistõttu müügile toodav mäng erineb oluliselt sellest mida varem lubati. Seetõttu on Hitman mängu eeltellimused PSN’s tühistatud. Sony lubab, et muudetud mängu eeltellimus ilmub peatselt uuesti online poodi, kus on võimalik soovi korral mäng uuesti tellida.

Xbox Stores ja Steamis tehtud tellimuste staatuse kohta hetkel infot ei ole. Kuid Xbox Stores on eeltellimuste tegemine hetkel samuti peatatud. Steami keskkonnas on aga võimalik mängu endiselt tellida €49.99 eest.

Hitmani twitteri kontol kinnitatakse, et hoolimata muudatustest mängu juures, ilmub mäng endiselt märtsis nagu varem lubatud.

Millised on siis need olulised muudatused mille tõttu PSN’s tehtud tellimused kõik tühistati, selle kohta kahjuks täpne info puudub, kuna Square Enix keeldub antud teemat kommenteerimast hetkel.

Ühe võimaliku variandina oletavad kasutajad, et seoeses tugeva kriitikaga fännide poolt loobus Square Enix episoodilisest mudelist, kus ostjatelt küsiti täisraha mängu eest ette, samal ajal kui mängu ülejäänud osad ilmuvad alles aasta lõpus.

 

Comments are closed.