NÄDALAVAHETUSEL: Topelt XP Battlebornis ja Black Ops 3’s, ning Xur’i asukoht Destinys

0
93

[divider]BATTLEBORN[/divider]

Sel nädalavahetusel on Battleborn’is Double XP aeg, mis algab reedel, 20’ndal mail kell 18:00 (UTC +2) ja kestab kuni kolmapäevani, 25’nda maini kell 18:00. Topelt XP’i saab Story Mode episoodides ja Competitive Multiplayer moodis.

Lisaks teatasid 2K ja Gearbox Software, et Alani, kes on esimene viiest tasuta uuest tegelasest, jõuab kasutajateni 31’sel mail. Season Pass omanikud ja PlayStation 4 Open Beta programmis osalejad aga saavad Alanit kasutada juba 24’ndal mail.

Alani on Eldrid grupi liige, keda kasvatati ravitsejaks, kuid kellest sai olude sunni sõdalane. Tema oskuste hulka kuulub võime kontrollida vett, hävitamaks vaenlasi, või ravida oma Battleborn kaaslasi.

 

[divider]Call of Duty: Black Ops 3[/divider]

Call of Duty: Black Ops 3‘s saab sel nädalavahetusel teenida topelt XP’d oma relvadele. Topelt XP üritus toimub kõigil platvormidel alates reede õhtust kell 20:00 (Eesti aja järgi) kuni esmaspäevani kell 20:00. Topelt XP’d saab teenida ainult oma relvadele, et lahti lukustada uusi lisasid oma relvadele.

 

[divider]DESTINY[/divider]

Destiny Xur asub sel nädalavahetusel, kuni pühapäeva lõunani kell 12:00, Speaker’ite alas, rõdu läheduses. Tema müügikotist leiab seekord:

Lisaks teatas Bungie, et selle nädala Trials of Osiris üritust ei toimu, põhjuseks piiramatuses koguses rakettide glitch, mis kasutajate poolt avastati ja kasutusele võeti. Bungie meeskond uurib glitchi põhjuseid ja loodab vea peatselt ära parandada.