Twitchi ülevaade aastast 2016

0
165

Twitchi 2016 aasta ülevaade on seekord tavalise postituse asemel hoopis interaktiivne, kus autoga mööda teed sõites saad teada uutest faktidest. Neile kes aga seda interaktiivset ülevaadet ei viitsi läbi sõita, paneme mõned faktid allpool kirja.

Hoolimata uutest konkurentidest turul, kinnitab Twitch, et aasta 2016 on olnud nende jaoks edukas. Seda kinnitavad ka vaatajate arvu ja vaadatud minutite jätkuv kasv. Näiteks aastal 2016 vaatasid kasutajad Twitchi 292 miljardit minutit. Kokku oli eelmisel aastal Twitchil 2,2 miljonit unikaalset striimijat ja kogu aasta vältel koguti erinevate heategevus kampaaniate kaudu kokku 25,3 miljonit dollarit. Mis on võrreldes 2015 aastaga 48% rohkem.

Eelmisel aastal kasutati üle miljoni korra võimalust tellida tasuta Twitch Prime. Saadeti üle 14,2 miljardi sõnumi vestlusaknas ja 153 miljonit privaatset sõnumit. 10% vestlusakendes kasutati Auto Mod funktsiooni.

Kõige Twitchi sõbralikumaks riigiks olevat Soome.

Esimeseks mobiilimänguks mis Twitchi enim vaadatud mängude tabelisse jõudis oli Pokemon Go.

Enim vaadatud uueks mänguks oli 2016 aastal Blizzardi uus mäng – Overwatch, mis on müügile tulekust saadik püsinud enim vaadatud mängude TOP 10 hulgas. Kasutajate lemmik tulistamismänguks mida Twitchi kaudu kõige enam vaadatakse aga on endiselt Counter Strike: Global Offensive.

Kõige populaarsemaks PlayStation 4 mänguks Twitchis oli 2016 aastal Uncharted 4.

Populaarne on jätkuvalt ka Minecraft mis püsib endiselt TOP 10 enim vaadatud ja striimitud mängude hulgas.

Twitch Year In Review 2016 saab näha siit.