Bungie kinnitas, et Destiny 2 on tõepoolest tulekul

0
127

Peale mitmeid erinevaid lekkeid ning kuulujutte, kinnitas eile ametlikult ka Bungie koos Activisioniga, et Destiny 2 tuleb tõepoolest selle aasta sügisel.

Kahjuks ei ole endiselt konkreetset kuupäeva veel välja hõigatud, kuid eelmise nädala lekked vihjavad, et selleks kuupäevaks võib olla 8 september. Sama infoleke räägib ka võimalikust beetast, mida PS4 kasutajad esimesena proovida saavad.

Kuulujutud Destiny 2 ümber on ringi liikunud juba alates 2015 aastast, mil kohtudokumentidest selgus, et algselt pidi Destiny müügile tulema juba aastal 2013 ja Destiny 2 oli planeeritud 2015 aasta septembriks. Peale Destiny välja tulekut ja suuremaid muudatusi mängu juures, need plaanid muidugi muutusid.

Sellest ajast saadik on olnud siin ja seal mitmeid infolekkeid ja kuulujutte Destiny 2 teemal. Tänu erinevatele kuulujuttudele 2016 aastal ootasid fännid mängu juba eelmise aasta septembriks, mis kahjuks siiski tõeks ei saanud.

Õnneks ei tule Destiny fännidel, kes on mängu kannatamatult juba oodanud ja lootnud, enam kaua oodata, sest Bungie lubas mängu valmis saada selle aasta lõpus.