EA ja DICE langetasid Star Wars Battlefront II tegelaste hindu

0
170

Star Wars Battlefront II kangelased maksid nädalavahetusel päris kenakese summa virtuaalset raha. Näiteks Luke Skywalker või Darth Vader maksis 60 000 ühikut mänguraha, mis tähendas umbes 40 tundi mänguaega. Juhul kui sa aga sooviksid mängukogemust kõikide tegelastega, siis nende lahtilukustamine oleks aega võtnud mitmeid kuid, kui sa mängiksid vähemalt 2 tundi iga päev. Sellise süsteemi eesmärgiks oli siis kasutajad suunata ostma pärisraha eest kristalle, et nende eest omale loot-kaste osta.

Selline olukord aga vihastas mängijate kogukonna välja ning nii mõnigi otsustas mängu eest raha tagasi küsida. Peale laiaulatuslikku kriitikat otsustas DICE kiirelt tegelaste hindu langetada tasemele kus nad olid kaks nädalat tagasi ülevaadete tegemise ajal. Alates eilsest maksab Luke Skywalker või Darth Vader nüüd senise 60 000 asemel hoopis 15 000. Chewbacca, Leia ja Palpatine maksavad nüüd 10 000. Üksikmängu peategelane Iden Versio aga maksab nüüd 5000 ühikut.

“See on suur muutus, mille me saime kiiresti teha. Muudatus läks koos tänase uuendusega välja,” kirjutab DICE juht, John Wasilczyk.

Kuigi tegemist ei ole just ideaalse muudatusega, sest jutt on ikkagi olulistest Star Wars tegelastest ja mängukogemusest ning isegi peale hindade langetamist nõuab see päris üksjagu grindimist, et kõik Star Wars tegelased lahti lukustatud saaks. Üldiselt on kogu sellel kasutataval loot-kastide süsteemil päris korralik “pay-to-win” maik juures.

Kahjuks aga pole see ainuke muudatus mida värske uuenduse käigus tehti. Nimelt on DICE langetanud ka mängust teenitava raha hulka. Näiteks üksikmängu osa lõpetamisel saab nüüd kokku ainult 5000 rahaühikut. Rääkimata siis sellest, et Arcade versioonis on üldse seatud maksimaalne limiit päeva jooksul teenitavale.

Star Wars Battlefront II tuleb ametlikult müügile 17ndal novembril PC, PlayStation 4 ja Xbox One platvormidele.