Fännid tahavad seksi Mass Effecti uue tulnukaga

0
293

Suhted kaaslastega (k.a. seks) on alati olnud oluline osa Mass Effect’ist ja seda juba esimesest mängust alates kus Shepardil oli võimalus romantilisi suhteid arendada seksika Ashley Williams’iga, tulnukast Liara T’Soni’ga või siis naissoost Shepardi puhul Kaidan Alenko’ga. Järgnevates osades valikuvõimalused aina laienesid ja otsustamine muutus keerukamaks.

Loomulikult on romantilistel suhetel oma roll ka Mass Effect seeria uues mängus. Ning suurematel fännidel on juba välja valitud ka oma lemmikud kellega nad soovivad astuda intiimsesse vahekorda. Üheks peamiseks lemmikuks fännide huviorbiidis on angara rassi esindaja Jaal.

http://christinedabae.tumblr.com/post/156510171637/since-everyone-and-their-moms-drawing-jaal-based

http://salfetkina.tumblr.com/post/156542489837/typical

Mitmed ja mitmed fännid on pommitanud Twitteris BioWare töötajaid küsimustega kas nad saavad mängus Jaal’iga seksida. Peale seda kui BioWare vastas, et jah see on võimalik, tahavad kasutajad nüüd teada saada kas selleks peab looma mees- või naissoost tegelase või saavad Jaali’i valida mõlemad?

Fännid on uuest rassist nii sisse võetud, et on loonud mitmeid pilte, valentinipäeva kaarte ja mõni agaram on isegi kaelaehte valmistanud.

Samal ajal naudivad BioWare töötajad aga fännide tähelepanu kogu täiega ning toidavad fännide kirgi uute postitustega.

Kirjuta meile kommentaaridesse kas kaslase sarnane Jaal on ka sinu lemmik või soovid sa mängus intiimsemat laadi tutvust luua hoopis mõne teise kaaslasega?