Halo Wars 2 ei toeta HDR’i

0
126

Sel aastal on tulekul mitmeid uusi mänge, millest suurem osa kõik peaksid ka HDR’i toetama. Samuti on juba mitmed eelmise aasta mängudki juba saanud või saamas vastavaid uuendusi. Kuid Halo fännide seas enim nõutuim ja oodatuim mäng tuleb sel aastal välja ilma HDR toeta.

Xbox Play Anywhere mängude nimekirja lisanduv mäng Halo Wars 2 paistab koguvat rohkem populaarsust kui originaal mäng, mida Microsofti andmetel mängitakse endiselt üle ühe miljoni tunni nädalas.

Halo Wars 2 lubab edasi arendatud ja täiustatud mängu, põhinedes oma eelkäija parimatel omadustel. Kahjuks selgub, et parema pildikvaliteedi võimalus, mida HDR tehnoloogia pakub, jäetakse Halo Wars 2 puhul vahele.

343 Industries disaini eest vastutav juht, Clay Jensen vastas HDR teemal, “Ma soovin väga, et ma saaksin õelda jah. Kahjuks, ei plaani me Halo Wars 2 mängu puhul HDR’i toetada. Aga me pakume 4K võimalust arvutil, mis näeb fantastiline välja ja te lihtsalt peate seda mängima, sest see näeb lummav välja.”

Jensen lisas, et 343 Industries soovib tulevikus pakkuda ka HDR tuge mängudele, aga kindlasti mitte Halo Wars 2 puhul.

Halo Wars 2 tuleb müügile 21 veebruaril Xbox One ja Windows 10 platvormidel. Mäng valmib koostöös 343 Industries ja Total War arendaja Creative Assembly’ga.

Vaata ka: