Kodumaine mäng “No Truce With The Furies” teeb maailmas mitmel tasandil ajalugu

0
224

Eesti mängustuudio ZA/UM loodud mäng “No Truce With The Furies” valiti maineka South by South West (SXSW) konverentsi raames parimate indie-mängude võistluskategooriasse, mille võit võib tagada mängule hea müügiedu.

ZA/UMi turundusjuhi Maria Reinup’i sõnul ollakse võistlusel kõrvuti tegijatega, kelle tegemisi on juba ka varasemalt jälgitud ning kuna võistlusele esitati sadu mänge, on ainuüksi nende seast välja paistmine juba üsna hea saavutus.

Lisaks esimese Eesti mänguna SXSW võistlusele pääsemisele, on “No Truce With The Furies” esimeste mängude nimekirjas, mis avaldatakse populaarse Humble Bundle’i poolt.

Nimelt teatas Humble Bundle aasta alguses oma plaanidest alustada mängude väljaandmisega. Ning esimese seitsme mängu seas millega Humble Bundle turule tuleb on ZA/UM’i loodud mäng “No Truce With The Furies”.

“ZA/UM soovis omale kogenud ja laia haardega turunduspartnerit, kellega koos mäng välja anda ning tagada, et see õigete mängijateni jõuaks. Muidugi on ka au olla nende esimeste mängude seas millega suurfirma oma uuest sammust maailmale teada andis,” ütles Reinup.

Humble Bundle’i mängude avaldamise initsiatiivi juht John Polson kommenteeris: “Kõik meie avaldatud mängud kannavad endaga “Humble Bundle presenteerib” loosungit, mis fännidele tähendab kvaliteedimärki ning ühtlasi kvaliteetset kureerimist, mida firma minevikku arvestades oskavad fännid juba oodata. Mängude välja andmise iga aspekti arvesse võttes ning seda et mängude arendajad saavad ise valida oma koostöövormi, teeb meist kaasaegse ning kohanemisvõimelise partneri ja väljaandja.”

No Truce With The Furies mängus kehastad sa politseinikku, kes asub lahendama juhtumit linnas nimega Revachol. Esialgsete plaanide kohaselt peaks mäng turule jõudma selle aasta lõpus.

Soovime ZA/UMile edu oma mänguga ja jõudu tööle.