Meile Meeldib Mängida sünnipäevaloos

93
523

Sel laupäeval, 27ndal mail tähistab Meile Meeldib Mängida taaskord oma sünnipäeva ning ühelt õigelt sünnipäevalt ei puudu ka kingitused. Ainult, et kingitusi jagame hoopis meie teile ja seda lausa IGA PÄEV kuni 27nda maini välja.

Oma sünnipäeva nädalal loosime iga päev oma fännide vahel välja igasugust huvitavat kraami nagu NBA Playgrounds, Gears of War mängud, LEGO Star Wars: The Force Awakens, Quantum Break, EA Access, Halo: The Master Chief Collection, Banjo-Kazooie: Nuts and Bolt, DuckTales, The Crew, Mad Max, Star Wars pastapliiatsid, T-särgid, võtmehoidjad, jne.

Et loosis osaleda:

  1. Hakka meie Facebooki lehe fänniks (kliki “LIKE/MEELDIB”).
  2. Kirjuta Facebooki postituse juurde kommentaaridesse millistel platvormidel täna mängid (PC, PS4, Xbox 360, Xbox One, Switch, jne.) ehk millised mänguseadmed sul kodus olemas on. Nii teame loosimisel arvestada, millise platvormi kraami eelistad.
  3. Kui jagad meie sünnipäeva loosi posti ka oma facebooki seinal, siis selle eest saad loosis omale lisahääle.

Lisaks jälgi kindlasti meie Facebooki lehekülge, sest nagu juba kirja sai, siis lisaks laupäeval toimuvale põhiloosile loosime sel nädalal iga päev midagi välja.

Võitjatest anname teada oma Facebooki lehel.

93 KOMMENTAARID

  1. Esimesed kaks kiiret reageerijat, Mirgo Bannikov ja Marko Jeeger saavad omale Star Wars pastapliiatsi. Esimene kes meile facebooki privaatse sõnumi saadab saab omale valida kas ta tahab DEATH TROOPER või REBEL SQUADRON LEADER pastakat.

  2. Loosiõnn naeratas täna Rainis Kartsep’ale, kes saab peatselt oma PlayStation 4’l hakata mängima sellist kossumängu nagu NBA Playgrounds. Palju õnne võidu puhul ja võta meiega palun facebooki sõnumite kaudu ühendust.

    • Jah Andri, tõepoolest päris kohe IGA PÄEV loosime midagi välja. 😉 Jah, see kirjutatakse lahku. Jah, see sai meelega caps locki. Tore on näha, et hoiad endiselt meie tegemistel aktiivselt silma peal. Pane end kirja, ehk võidad samuti midagi. 😉

  3. Käes on aeg teha teatavaks tänase loosi võitjad, kelleks on Reno Meriroos, Vitali Kustov, Martin Mõistus, Mikk Simmulmann, Oscar Sunduk, Marje Kullamägi, Ervin Ed Romm, Carl Tammearu, Andreas Paalman, Romet Pentinen, Rudolf Õuemaa, Kristjan Fuks, Kalev Otto.

    Reno Meriroos ja Vitali Kustov – esimene neist saab valida kas ta soovib omale
    – Gears of War 1-3 ja Gears of War: Judgment mängud
    või
    – Banjo-Kazooie: Nuts and Bolt mängu

    Martin Mõistus, Mikk Simmulmann, Oscar Sunduk – esimene saab valida kas ta soovib Halo: The Master Chief Collection või EA Access (1 kuu).

    Marje Kullamägi ja Ervin Ed Romm – esimene neist saab valida kas ta soovib omale Quantum Break (Windows 10 arvutile) või Mafia 3 (arvutile).

    Carl Tammearu, Andreas Paalman, Romet Pentinen,
    Rudolf Õuemaa, Kristjan Fuks, Kalev Otto saavad valida alljärgnevate asjade vahel (nagu ikka esimesel on suurem valik kui viimastel, viimane saab omale siis selle mis valikust järgi on jäänud):
    – For Honor t-särk (L)
    – Star Wars pusa (vanusele 12-13)
    – Minecraft T-särk (vanusele 8-9)
    – Star Wars bandana + Joystick võtmehoidja
    – Batmani tatood + Joystick võtmehoidja
    – Marvel Avengers pastapliiats (5 värvi) + nimesilt seljakoti jaoks

    Õnnitleme kõiki võitjaid! Võtke meiega palun ühendust.

Comments are closed.