NBA 2K18 Legend Edition-versioonis lammutab platsil Shaquille O’Neal

0
226

Hiljaaegu NBA Kuulsuste Halli valitud korvpalli suurkuju ning üks parimaid keskmängijaid eales saab auväärse koha mängu eriversiooni esikaanel. Fännidele maiuspalaks tulevad mänguga kaasa eksklusiivsed mälestusesemed ja digitaalsed lisad mängule.

2K andis täna teada, et NBA 2K mänguseeria NBA 2K18 Legend Editioni kaanel saab olema kossukuulsus Shaquille O’Neal. Juba 16 aastat Metacriticu järgi kõrgeimalt hinnatud korvpallisimulatsiooni NBA 2K mänguseeria eriväljaandes on väljakul tagasi mehemürakas, kes ei vaja pikemat tutvustamist. The Diesel. The Big Aristotle. Superman. Shaq Daddy. Mänguga on kaasas ka Shaqi-teemalisi mälestusesemeid ja digitaalset sisu mängule, mis tõstavad veelgi enam esile Shaqi staatust ühe NBA ajaloo dominantseima keskmängijana.

“Ma sooviks tänada NBA2K-d minu korvpalli- ja saatejuhikarjääri jätkuva toetuse eest,” ütles O’Neal, kelle NBA Kuulsuste Halli valimine on krooniks tema värvikale 19-aastasele mängijakarjäärile. “Ma olen elevil, et saan olla NBA 2K18 Legend Editioni kaanel ning loodan, et minu fännid naudivad tsentrina mängimist ning minu karjääri legendaarseimate hetkede kordamist.”

NBA 2K18 Legend Editioni füüsilise koopia eeltellijad saavad mänguga kaasa ka erilisi Shaqi mälestusesemeid ja digitaalseid lisasid:

Füüsilised esemed (ei tule kaasa digitaalselt ostetud mänguga):

  • Shaqi poster
  • 5 Panini korvpallikaarti
  • Eksklusiivsed kleepekad

Digitaalsed lisad:

  • 100 000 VC virtuaalraha
  • 20 MyTEAMi kaardipakki (saad kasutada 1 paki nädalas)
  • Shaqi särgid ja muud mängusisesed asjad

Need mängurid, kes tellivad ette digitaalse NBA 2K18 Legend Edition Goldi saavad lisaks veel:

  • 250 000 VC virtuaalraha
  • 40 MyTeami kaardipakki
  • Shaqi särgid ja muud mängusisesed asjad

O’Neali NBA 2K18 Legend Edition on kossukuulsusele, keda on 15 korda NBA Tähtede Mängu ja 14 korda liiga sümboolsesse algviisikusse valitud, olla kolmas kord NBA 2K mänguseeria kaanel. 19 hooaega NBAs mänginud O’Neal valiti Naismithi nimelisse korvpalli kuulsuste halli 2016. aastal.

NBA 2K18 Legend Edition saab olema saadaval nii digitaalselt kui ka füüsiliselt ning hinnaks saab olema 99,99 eurot. Legend Edition Gold on saadaval ainult digitaalselt ning hakkab maksma 149,99 eurot nii PlayStation 4 kui ka Xbox One konsoolidel.

Visual Conceptsi loodud NBA 2K18 (PEGI reiting veel puudub) ilmub 15. septembril 2017 PlayStation 3l, PlayStation 4l, XBox One’il, XBox 360l, Nintendo Switchil ja Windowsiga arvutitel.

Mängusõbrad saavad mängu ette tellida nii kauplustes kui ka veebis, kindlustamaks seda, et nii mäng kui ka mängusisesed lisad nendeni 15. septembril ka jõuavad.

Värskeimat infot saab mängu kohta erinevate sotsiaalmeedia kanalite kaudu.