Star Wars: Battlefront 2 mikrotehingutest lähemalt

0
160

Kuigi Star Wars: Battlefront II lisakaardid ja tegelased tulevad edaspidi Halo ja Titanfall 2 eeskujul tasuta ning Season Passi samuti pole, siis selle asemel sisaldab mäng mikrotehinguid.

BattlefrontUpdates loodud video selgitab lähemalt kuidas see süsteem töötab. Põhimõtteliselt on tegemist sarnase süsteemiga mida on varasemalt ka mitmed teised videomängud kasutanud. Parema varustuse saamiseks on vajalik teenida ja lahti lukustada Battlefront II kaste. Kaste saad osta mängus teenitud raha eest või pärisraha eest kui soovid kiiremini paremale varustusele ligi pääseda.

Järgmistes videotes tutvustab BattlefrontUpdates Tähe kaarte (Star Cards) ja kogu süsteemi lähemalt. Videost on näha, et relvi ja sõidukeid saab samamoodi kohandada nagu DICE Battlefield 1’s. Kuigi süsteemi tutvustavad videod on tehtud koostöös EA’ga, tuleb siiski meeles pidada, et tegemist on mängu Alpha versiooniga ja nii mõnigi asi võib veel mängus muutuda.

E3 ajal GameSpotile antud intervjuus rääkis Star Wars: Battlefront II disaini eest vastutav juht Niklas Fegraeus lähemalt mängu lisadest ja muust. Kuna mitmed suuremad mängud nagu Halo 5 ja Titanfall 2, siis Battlefront seeria liitub nendega samadel põhjustel. Fegraeus ütles, et tasuta lisakaardid kindlustavad selle, et kõik saaksid koos mängida. Mitte nagu 2015’ndal ilmunud Battlefrontis kus peale tasuliste lisade ilmumist mängijate kogukond üha rohkem ja rohkem killustus, mis omakorda viis sellenei, et mängijate arv vähenes.

Star Wars: Battlefront II tuleb müügile 17ndal novembril 2017.

ALLIKASGameSpot