Ei mingit Borderlands 3 sel aastal

0
165

Borderlands mänguseeria fännid on kannatamatult oodanud järje ilmumist. Korduvad vihjed Gearboxi juhilt Randy Pitchford’ilt ja teistelt on lisanud veendumust, et Borderlands 3 on tõepoolest töös ja seetõttu oodati mängu ilmumist juba sel aastal. Mistõttu fännide ootusärevad silmad olid pööratud E3 2018 poole, lootuses näha ja kuulda rohkem infot Borderlands 3 kohta.

Mõned päevad tagasi kinnitas Gearbox Software esindaja, et uut Borderlandsi sel aastal E3’lt ei leia. Mitte aga kõik fännid ei jäänud seda teadet uskuma, mille peale Pitchford kirjutas oma Twitteri seinal, et isegi kui ta kirjutab selgelt ja konkreetselt, et Borderlands 3 ei leia E3’lt, siis on endiselt neid kes keelduvad seda uskumast.

Take-Two finantskonverentsi ajal rääkis ettevõtte president Karl Slatoff plaanidest E3 2018 jaoks, või täpsemalt siiski nende puudumisest. Nimelt teatas Slatoff, et nad (kaasa arvatud 2K Games ja Rockstar Games) ei plaani Los Angeleses toimuval üritusel näidata ühtegi uut mängu.

Mis aga puudutab “ühte enim oodatuimat teost 2K suurimast frantsiisist”, siis see lükati edasi järgmisesse finantsaastasse, mis lõppeb 31. märts 2020. Kuigi Take-Two mängu nime otseselt ei öelnud, siis ilmselgelt on selleks enim oodatuimaks mänguks Borderlands 3. See aga tähendab, et enne järgmist aastat ei tasu Borderlands 3’st isegi unistada mitte.