Epic ehmatas Fortnite’i mängijaid füüsikareeglitele alluvate rindadega

0
618

Fortnite’i kuues hooaeg tõi mitmeid suuri muudatusi mängu juures, s.h. sai ka mängu füüsikamootor mitmeid täiendusi, mille tulemusel näiteks Calamity avatari rinnad hakkasid liikuma iga kord, kui ta hüppas või tantsis.

Selline avastus aga ei ehmatanud mitte ainult nõrga närvikavaga mängijaid vaid see ehmatas ka Epicu pressiesindaja poolsurnuks, kes tormas ruttu kinnitama, et selliseid rindade liikumisi ei olnud plaanitud mängu lisada. “See on ettekavatsematu, piinlik ja hooletu käitumine meie poolt,” ütles Epicu pressiesindaja. “Me töötame selle kallal, et nimetatud muudatus saaks kiirelt ära parandatud.”

Tänaseks on Epic selle uuenduse kiirelt ära parandanud ja enam naissoost avataride rinnad hüppamise või tantsimise peale ei liigu. Nad võiksid sama kiirelt reageerida ja ära parandada ka märksa olulisemad vead mängus. Kahjuks pole Epic selgitanud, mis neid selle uuenduse juures täpselt nii väga hirmutas, et miks peaks füüsikareeglitele alluvad rinnad üldse kedagi hirmutama ning kuidas oli see võimalik, et antud muudatus üldse “ettekavatsematult” mängu sisse lipsas.

Kuues hooaeg on siiski Fortnite’i toonud ka midmeid plaanitud muudatusi. Loomulikult on mängus uued skinnid nagu Calamity, DJ Yonder, libahunt ja teised ning uued väljakutsed ja Shadow Stones, mis annab sulle supervõimed. See viimane on muidugi hetkel ajutiselt mängust eemdaldatud, kuna mängijad leidsid sellega seoses juba mitu huvitavat glitchi.