Fännid nõuavad uue Diablo mobiilimängu tühistamist

0
361

Blizzard on sattunud enneolematu fännide pahameeletulva alla, peale seda kui nad lõpetasid BlizzCon’i teatega, et uus Diablo tuleb mobiiltelefonidele.

Blizzard teatas BlizzCon’il, et Diablo Immortal on mänguseeria esimene mobiilimäng. Meeskond lubas, et koostöös Hiina partneriga NetEase, saab sellest “elav, hingav ja pidevalt arenev” lisa nende MMO mänguseeriale. Diablo Immortal toob mänguseeriasse uued klassid ja uue mänguloo.

BlizzConi lõpetamine selle uudisega aga ajas paljud fännid vihale. Fännid ootasid kinnitust Diablo uusversiooni kohta või võimalust näha Diablo 4 ning kui selle asemel teatati lõpetuseks hoopis Diablo mobiilimängust, siis oli fännide pettumus ja meelepaha kiire tulema.

Fännide meelepahaks on põhjuseid mitmeid. Paljude jaoks on suureks pettumuseks see, et hoolimata Diablo mänguseeria PC juurtest, ei tule uus Diablo arvutile. Teisi hirmutab mõte sellest, et Diablo Immortalist saab NetEase mobiilimängu “Crusaders of Light” Diablo skinnidega kloon.

Fännid on oma pahameelt uue Diablo mängu osas väljendanud nii sotsiaalmeedia kui Redditi vahendusel ning leiavad, et Blizzard ei hooli oma kogukonnast enam. Üks fännidest küsis BlizzCon’i Küsimuste ja Vastuste sessiooni ajal, et “kas tegemist hooaja välise aprillinaljaga”. Samal ajal on YouTubes Diablo Immortali video juures üle 400 000 kasutaja klikkinud “ei meeldi” nuppu.

Üle 30 000 fänni on tänaseks juba lisanud oma nime petitsioonile, milles soovitakse, et Blizzard tühistaks Diablo mobiilimängu. Hetkel liitub igas minutis petitsiooniga 1-2 inimest. Kui soovid samuti petitsiooni toetada, siis selle leiab siit.

“Nad armastavad seda mida nad armastavad ja tahavad seda mida nad tahavad,” ütles Blizzardi kaasasutaja Allen Adham vastuseks Kotakule, fännide meelepaha kohta. “See kirg, see on see mis meid juhib ja me tunneme seda samuti… Ma mõistan nende tundeid ja soovin, et me saaksime jagada rohkem infot kõikide nende hämmastavate asjade kohta millega me tegeleme, mitte ainult Diablo mänguseeriaga aga kogu ettevõtte sees tervikuna.”