Activisioni tehing juba töötab Microsofti kasuks

0
28
Microsoft Activision Blizzard
Pilt: Activision Blizzard

Selgub, et Microsofti Activisioni tehing juba meelitab rohkem inimesi tellima Xbox Game Passi.

13. oktoobril 2023 kiitis Suurbritannia konkurentsiamet (CMA) heaks Microsofti Activision Blizzard Kingi tehingu. Tänu sellele sai Microsoftist käibe suuruselt teine videomängude väljaandja kogu maailmas, jäädes alla vaid Hiina ettevõttele Tencent.

Kuigi suurem osa maailmast on tänaseks tehingu heaks kiitnud, siis USA Föderaalne kaubanduskomisjon pole oma heakskiitu tehingule veel andnud, mis teemast edasi saab, seda saame näha detsembris toimuval kohtuistungil, kui kohtus tuleb arutusele Activisioni tehing.

Lisaks teatas Microsoft, et enne järgmist aastat siiski veel Activisioni mänge Xbox Game Passi oodata ei ole. Hoolimata sellest meelitab tehing juba uusi kasutajaid ligi.

Seda kinnitab ka tarbjaanalüüse koostava ettevõte CivicScience poolt tehtud uuring. 2022. ja 2023. aastal tehtud küsitlustes uuriti inimestelt, kui tõenäoline on, et nad tellivad Xbox Game Passi ning värsked küsitluse tulemused näitavad kasvutrendi nende seas, kes on valmis Xbox Game Passi tellima.

Küsitluses osalenutest oli kokku 17% neid, kes olied valmis Xbox Game Passi tellima. Siia sisse ei arvutatud neid, kes juba tellivad Xbox Game Passi.

Nende hulgast, kes Xbox Game Passi praegu ei telli, vastas 9%, et mängivad “Call of Duty”, “World of Warcrafti” või “Diablot” vähemalt korra nädalas. “Heartstone’i” mängijaid oli 8% ja “Overwatch 2” mängijaid 5%.

Kui sa oled üks neist kel veel Game Passi tellimust pole, siis tulek kuula pühapäeval Meile Meeldib Mängida saadet ja võida omale PC Game Pass (saab kasutada ka Xbox Game Pass Ultimatei jaoks).