Fortnite’i Winter Royale online turniiri auhinnafondi väärtuseks on 1 miljon dollarit

0
163

Epic Games teatas, et tulekul on Fortnite’i Winter Royale online turniir, kus on kokku 1 000 000 dollari väärtuses auhindu.

Epic Games kirjutab oma blogis, “Online turniiri süsteemi kasutatakse järgmisel aastal Fortnite’i World Cup’i osalejate väljaselgitamisel. Selle kuu lõpus toimuvad testüritused, mis jäljendavad World Cup’i kvalifikatsiooni protsessi. See aitab meil koguda väärtuslikke kogemusi, et järgmiseks aastaks paremini ette valmistuda.”

Soolo testüritused koosnevad kahest osast – Winter Royale kvalifikatsioonid ja Winter Royale finaalid, kus on kokku 1 000 000 dollari väärtuses auhindu.

Winter Royale kvalifikatsioonipäevade ajal on kõigil mängijatel mitmeid võimalusi proovida ja saavutada kõrgeim tulemus. Kõige kõrgem punktiskoor, mida sa kvalifikatsioonipäevade ajal saavutad, on see mis lõpuks loeb, nii et anna endast parim. Winter Royale kasutab samu mänguseadeid, mida hetkel Pop-Up Cup’is kasutatakse.

Ühendriikide ja Euroopa iga piirkonna parimaid kontrollitakse ja sobivad mängijad kutsutakse osavõtma Winter Royale finaalidest nende piirkonnas.

Kui oled Winter Royale turniirist huvitatud, siis ajakava leiab siit:

  • WINTER ROYALE KVALIFIKATSIOONIPÄEVAD: 24.11.2018 – 25.11.2018
  • EUROOPA WINTER ROYALE FINAALID: 30.11.2018 – 1.12.2018