Life Is Strange 2 tuleb septembris

9
129

Square Enix rõõmustas Life is Strange sõpru uue uudisega. Nimelt saab Life is Strange omale järje, mis ilmub 27. septembril 2018.

Kahjuks peale ilmumiskuupäeva Square Enix aga muud infot ei avaldanud, ei sõnagi tegelaste või mängu sisu kohta.

Mängu eellugu, The Awesome Adventures of Captain Spirit, ilmub aga juba homme, 26. juunil 2018 ja on täiesti tasuta. Mängus tehtud otsused mõjutavad hiljem omakorda Life is Strange 2 lugu.

Life is Strange 2 esimene episood ilmub 27. septembril 2018, Windows arvutile, Xbox One ja PS4 platvormidele.

9 KOMMENTAARID

    • Square Enixi pressikas siis originaalis >

      “SQUARE ENIX® is delighted to announce that the DONTNOD Entertainment development team behind the critically acclaimed, award-winning narrative adventure, LIFE IS STRANGE™, will return with an all-new 5-episode story.

      LIFE IS STRANGE™ 2 is coming to XBOX ONE®, the all-in-one games and entertainment system from Microsoft, PlayStation®4 and Windows PC on September 27th, 2018.”

    • See oli pigem vihje, et su eesti keel on pehmelt öeldes kohutav ja kui lugu põhines sellele pressikal, siis kuidas saab teha tekstist, kus on mainitud mängu pealkirja kaks korda, teha omakorda artikkel, milles on mainitud pealkirja 8 korda.

    • Eks teistega võrdlemine tule kasuks, aga enne tasuks ikka oma nina alla vaadata ja seal asi korda ajada. Ma ei ole mingist otsast perfektne, aga ausalt öeldes on pea iga siinse artikli pealkirja väga valus lugeda. Artiklitest rääkimata. Toimetamata tekstid on üks asi. Saan aru. Aga eesti keeles kirjutamine on teine ja see on teie probleem olnud ikka väga kaua.

Comments are closed.