Nädalavahetus – Xboxi mängude soodusmüük ja teisi soodsaid pakkumisi

0
123

Ka sel nädalavahetusel leiab mitmeid soodsaid pakkumisi, olgu selleks siis Double Fine mängud Steamis või Microsofti Ultimate Game Sale.

Nädalavahetuse mängusoovituseks aga on sel korral Far Cry 5: Lost on Mars, igati paraja pikkusega lisa üheks nädalavahetuseks.

 

Steamis Double Fine Publisher Weekend

Steamis on hetkel käimas soodusmüük Double Fine mängudele, kust teiste toredate teoste hulgast leiab selliseid pärleid nagu Day of the Tentacle Remastered, Grim Fandango Remastered, Costume Quest ja teisi mänge.

Lisaks Double Fine mängudele leiab nädalalõpu soodustuste alt veel Enter the Gungeon’iAgents of Mayhem’i ja Saints Row mängud.

 

Xboxi mänge kuni 75% soodsamalt

Microsofti poes on hetkel käimas “Ultimate Game Sale”, kust on võimalik omale Xboxi mänge, konsoole, lisasid, Xbox Live Goldi ja Xbox Game Passi kuni 75% soodsamalt osta. Pakkumised kehtivad kuni 30. juulini.

Nimekirjast leiab üle 700 Xboxi mängu ja lisa, sealhulgas populaarsed mängud nagu State of Decay 2, Sea of Thieves, Far Cry 5, Fortnite: Save the World Founders Pack, PlayerUnknown’s Battlegrounds ja palju muud.

 

Descent, Freespace 2 ja teised mängud kuni 66% soodsamalt

GOG.com lehelt leiab hetkel Descent, Freespace 2, Star Trek ja teisi mänge kuni 66% soodsamalt.

Pakkumise leiab siit: https://www.gog.com/promo/20180720_interplay_weekend

 

Gamestaris suur suvemüük

Gamestaris on veel viimaseid päevi käimas suur suvemüük, kust leiab omale nii mõnegi mängu tavapärasest soodsama hinnaga – Far Cry 5, Assassin’s Creed Origins, Rainbow Six Siege, Watch Dogs 2, jne. Pakkumine kestab kuni 22. juulini 2018. Gamestari suvemüügi leiab siit.

 

Humble Bundle

Humbles kestab endiselt soodusmüük Square Enix’i ja Frontier’i mängudele. Käimas on hetkel ka Pixel Perfect Platformers Sale, kust leiab Cuphead’i, Yooka-Laylee, Limbo ja palju muud huvitavat.