Rockstar hülgas Agendi

2
291

2007 – aasta mil Agent esmakordselt välja kuulutati. See oli aasta, mil ilmusid Portal, BioShock, Mass Effect, The Witcher, Super Mario Galaxy, Rock Band, Assassin’s Creed, Half-Life 2: Episode Two ja Crackdown.

Nüüd, 11 aastat hiljem on Agent lõplikult puhkama ära saadetud. Rockstar loobus Agent kaubamärgist – märk, mis viitab sellele, et neil pole enam mingeid plaane tulevikus seda kaubamärki kasutada ja Agent nimelist hiilimismängu Rockstarilt me näha ega mängida ei saa.


12 kadunud mängu mida mängijad endiselt ootavad

Tekken X Street Fighter Tekken X Street Fighter ilmumisest anti märku aastal 2010 ja see pidi tulema PS3 ja Xbox 360 konsoolidele. Mängu arendajaks oli Bandai…

 



Agent
pidi olema PlayStation 3 eksklusiivmäng, hiilimis-põnevusmäng, mis viib mängija 1970ndate spionaaži ja salamõrvade maailma. “See mäng, nagu mis iganes Rockstar Northilt, saab olema väga, väga lahe,” rääkis tollane Take-Two juht, Ben Feder. “See nihutab piire, hakkab defineerima žanrit ja see saab olema täiesti uus videomängude kogemus, mida me kunagi varem näinud pole.”

Kuid aastaid hiljem oli mäng endiselt arendamisel ja kuigi 2013. aastal Rockstar küll uuendas Agendi kaubamärki, ei olnud selle mängu kohta endiselt rohkem infot avaldatud.

Ametlikult ei ole Rockstar veel mängu tühistanud – Agent on jätkuvalt Rockstari mängude leheküljel üleval.

ALLIKASEurogamer

2 KOMMENTAARID

Comments are closed.