Apex Legends – 10 miljonit mängijat

0
108

Kui teisipäev hommikuks oli Apex Legends juba jõudnud 1 miljoni mängija piirini, siis praeguseks hetkeks on Respawni värskel Battle Royale mängul juba üle 10 miljoni mängija.

Respawn Entertainment’i boss Vince Zampella teatas, et Apex Legends on jõudnud 72 tunniga 10 miljoni mängija piirini. Tegemist on rõõmustava uudisega nii Respawnile endale kui ka EA’le.

https://twitter.com/VinceZampella/status/1093617539421093889

“See on olnud tõeliselt uskumatu teekond,” kirjutab Zampella Aphex Legends’i leheküljel. “Me testisime ja tegime muudatusi. Me vaidlesime ja nõustusime. Me jõudsime punkti, kus me tundsime maagiat. Me teadsime, et see on riskantne minna frantsiisiga selles suunas, et teha tasuta mäng ja üllatada selle ootamatu ilmumisega. Aga me armusime Apex Legends’i ja tahtsime, vajasime, et teised inimesed seda ka mängiksid.”

“Me lootsime, et armastate seda samapalju kui meie, kuid mitte kunagi ei oleks me osanud ka meie kõige metsikumates unenägudes oodata sellist toetust ja positiivsust, mida me näinud oleme. Kogu Respawni meeskond tänab teid, et andsite meile ja Apex Legends’ile võimaluse. Täname teid, et liitusite meiega sellel teekonnal. See on alles algus! Meil on teie jaoks sel aastal palju rohkem varuks,” lisas Zampella.

Apex Legends on hetkel Twitchis kõige populaarsem mäng, artikli kirjutamise hetkel on vaatajaid 140k (statistika järgi on neil keskmiselt 241k vaatajat). Samal ajal on Fortnite’il kõigest 41k vaatajat.

EA kinnitab, et sel aastal ilmub Respawnilt veel kaks mängu – Star Wars Jedi: Fallen Order ja veel üks Titanfalli universumil põhinev mäng.