Bethesda hakkab müüma Doomi viina

0
145

Viimasel ajal ei lähe Bethesdal mänguturul just kõige paremini, üks jama teise otsa, küll kurdavad kasutajad mingi koti üle või kui vilets ja katki mõni nende mäng on, lisaks andsid kriitikud Fallout 76-le üsnagi viletsad hinded ja keegi ei taha enam nende mänge osta, isegi siis kui poolmuidu antakse.

Nüüd on Bethesda leidnud viisi kuidas pahaseid mängureid maha rahustada ja samal ajal ka veidi raha teenida. Koostöös brittide alkoholitootjaga Rebel Distillers toob Bethesda turule Doomi teemalise alkohoolse joogi Doom Bone Vodka. Ilmselt loodab Bethesda, et joobes olevad mängurid võtavad nende novembris ilmuva Doom Eternal’i sedasi paremini vastu ja kriitikud annavad ehk kah paremaid hindeid.

DOOM Bone Vodka hakkab maksma £45.00 (€50, koos saatmisega €70) ja seda on võimalik tellida Suurbritannias, Euroopa Liidus ja Austraalias.

DOOM Bone Vodka valmistamisel on kasutatud ainult parimaid koostisaineid. See on esimene viin milles kasutakse loomade luid, mis on pärit maailmakuulsatelt lihunikelt “The Ginger Pig”. Ettevõte reklaamib uut alkohoolset jooki sedasi, “Kui põrgu lõi viina…”. DOOM Bone Vodka’t saab tellida siit.