BioWare lubab pühapäeval näidata midagi lahedat Anthemis

0
64

Chad Robertson lubab oma postituses, et pühapäeval saavad Anthemi demo proovijad pilgu heita lahedatele asjadele, mida nad tulevikus teevad.

Loomulikult on see lubadus põhjustanud mängijate hulgas mitmeid erinevaid spekulatsioone, et mida pühapäeval näha ja proovida saab. Päris paljud arvavad, et äkki saab lõpuks pilgu visata Anthemi loole, kuid arvestades seda põhjalikkust millega BioWare on demost kõik viited loole eemaldanud, siis on see vähetõenäoline. Pigem arvan ma siinkohal, et näha saab mingit spetsiaalset üritust, mis tulevikus toimuma hakkavad. Ühe võimaliku variandina pakutakse välja ka seda, et pühapäeval on võimalik pilk peale visata Anthemi lõppmängu osale, nagu Ubisoft oma The Division 2 beetas pakub.

Lisaks kirjutab Robertson oma postituses, et mitmed tehnilised probleemid, mis VIP demo ajal aset leidsid on nüüdseks ära parandatud või saavad peatselt parandatud. Loomulikult on ka mitmeid parandusi mis kahjuks avalikku demosse ei jõuagi, millised täpsemalt, selle kohta saab lähemalt lugeda siit.

Anthemi demo kohta leiab infot siit.