BlizzCon 2019: Diablo 4, Overwatch 2 ja palju muud

0
254

Overwatch 2 tuleb ka… millalgi tulevikus. Jeff Kaplan ütles, et tal “pole aimugi” millal Overwatch 2 ilmub. Uus mäng keskendub PvE mänguloole ja videostseenidele. PvP variant saab omale uue mängulaadi nimega Push, uue kaardi ja loomulikult on tulekul ka uued kangelased.

Kaplan kinnitas, et esimene Overwatch ei kao kuhugi ära, et mõlemad mängud jäävad koos eksisteerima. Kõik kangelased ja kaardid mida Overwatch 2 saab, lisatakse ka esimesse mängu. Kui sa peaksid omale uue mängu ostma, siis kõik seni teenitud kosmeetilised asjad tulevad sinuga koos üle.

“See on jagatud mitmikmängu keskkond, kus ei jäeta kedagi maha,” kinnitas Kaplan.

Küsimus tekib, et miks seda kõike ei võiks siis juba olemasolevasse mängu lisada, miks peab tegema samast mängust uue numbriga mängu? Milline vapustavalt geniaalne idee – viskame paar uut kangelast sisse, lisame uue mängulaadi või kaks ja siis müüme sama mängu kasutajatele uuesti maha. Kas sel korral äkki saab sellest mängi-tasuta mäng nagu see oleks pidanud juba esimesel korral olema? Isiklikult ei tekita minus Overwatch 2 välja kuulutamine mitte mingisuguseid positiivseid emotsioone, aga kui sulle Overwatch meeldib ja ootad järgmist juba põnevusega, siis alljärgnevad ekraanipildid on sinule.

1
2
3
4
5
6
7