Borderlands 3 draama: Troy Baker tõepoolest keeldus Rhys rollist

0
93

Aprillis teatas Troy Baker, näitleja kes andis oma hääle Rhys tegelaskujule Tales from the Borderlands mängus, et Gearbox ei lubanud tal Rhys’i häält sisse lugeda Borderlands 3 jaoks.

Randy Pitchford vastas Twitteris, et nende helijuht kinnitas talle, et Rhys’i osa pakuti tegelikult Bakerile, kuid too ütles sellest ära.

Baker vastas seepeale, “Ütlesin, et tahaksin väga tagasi tulla. Nemad ütlesid, et ma ei tule tagasi. Nende ajajoon jutustab huvitavat lugu. Ma arvan, et on huvitav kuidas Randy Pitchford säutsus, et ma loobusin osast ja siis ütleb, et ta kuulis, et ma loobusin osast.”

Nüüd on Borderlands 3 draama aga saanud lõpuks järje, sest Troy Baker tunnistas, et ta tõepoolest loobus talle pakutud rollist. Põhjuseks oli, et Gearbox ei soovinud ametiühinguga tegemist teha ja keeldus ametiühingulepingust, mis võimaldaks Bakeril rolli vastu võtta.

Borderlands 3 – ei mingit puhkust kurjamitele

Kümme aastat on möödas hetkest, kui Gearbox Software tuli lagedale mänguga, mis kandis nime Borderlands. Musta huumorit täis looter shooter sai kiirelt paljude mängijate...

“Nad tulid minu juurde ja see oli umbes sellise kujul, ‘Kas sa tahad seda teha?’. Mina ütlesin, ‘Absoluutselt’. Ja siis tegid nad selle rolli vastuvõtmise minu jaoks võimatuks,” rääkis Baker VG247-le. “Sellel polnud mitte midagi pistmist rahaga. Nad lihtsalt keeldusid tegemast seda nii nagu meil oli seda vaja. See oli midagi sellist, ma ei öelnud kunagi ei neile.”

“Ma ei saa teha ametiühingute välist tööd,” ütles Baker. SAG-AFTRA ametiühingu liikmed võivad aktsepteerida ainult ametiühingutöid.

Ameerika Ühendriikide ametiühing SAG-AFTRA, millega Troy Baker liitunud on, võitleb tööturul töötajate õiglase kohtlemise eest. Sama ametiühing jõudis lõpuks 2017. aastal kokkuleppele, mis lõpetas 11-kuulise streigi videomängude ettevõtete vastu.

SAG-AFTRA teatas Polygonile saadetud avalduses, et Gearbox keeldus kõnelustest ametiühinguga. “Gearboxi vale otsus keelata oma esinejatel saada õiglast ametiühingupalka, turvalist töökohta ja võimalust kasutada tervishoiuteenuseid nende pereliikmetel on kahetsusväärne.”

Gearbox kirjutab oma vastuses Polygonile, Troy on erakordne talent ja me olime pettunud, et ta keeldus rollist mida talle Borderlands 3-s pakuti. Soovime talle parimat ja loodame, et pakkumine koostööks on endiselt olemas. Gearbox on Texases asuv ettevõte ja on seetõttu seotud Texase seadustega – see tähendab, et inimestele ei saa keelata töötamist sõltumata nende kuulumist või mitte kuulumist ametiühingutesse. Talentidele kuuluv ja telentide juhitud organisatsioonina töötab gearbox entusiastlikult selle nimel, et meie palga- ja töötingimused vastaksid või ületaksid ametiühingute standardeid. Samuti usume me kohalike häälnäitlejate palkamisse, kui vähegi võimalik, mistõttu oleme rõõmsad, et Troy karjäär sai alguse pärast koostööd meiega.”