Peldikus striimimine ja Twitchi keeld tõi Dr Disrespectile kuulsust juurde

0
186

Ilmselt oled juba kuulnud sellest, et Dr Disrespect käis samuti E3 2019 üritusega koha peal tutvumas ja tegi seal ka oma esimese päris elus toimuva striimi… E3 tualettruumis. Selle tulemusel visati Dr Disrespect ürituselt välja ning tema Twitchi kanal sai ajutise keelu.

Dr Disrespect aga ei ole lasknud ennast häirida sellisest pisiasjast nagu ajutine Twitchi keeld ning on oma võetud rollile truuks jäänud ja vabandamise asemel teatas ta oma direktori, kelle nimeks on väidetavalt Alex, vallandamisest. Kas Alex üldse eksisteerib reaalselt, selle üle on fännid juba pikemat aega pead murdnud, kuid suurem osa fänne arvavad, et tegemist pole reaalse isikuga.

Dr Disrespect postitas YouTube’i ka oma E3 video, kus ta fännidega suhtleb, neid solvab ja niisama bravuuritseb. Video lõpetuseks on lisatud ka tualettruumi stseen, mis seekord piirdub ainult sinna sisenemisega ja tema pea paistmisega kuubikust.

Oma tagasitulekuks Twitchi on ta valmistanud uued Twitchi emotikonid, kus ta piilub tualettruumi kuubikust välja. Tänu peldikus striimimisele ja Twitchist keelu saamisele teavad Dr Disrespecti nüüd ka need kes temast kunagi varem midagi kuulnud polnud ning tänu nimetatud intsidendile on tema fännide hulk Twitter’is ja Youtube’is jõudsalt kasvanud.