Twitch ei luba tüdrukutel mikrofoni lakkuda

0
347
Amouranth

ASMR striimerid Amouranth, Indiefoxx, ExoHydraX ja teised said Twitchi kasutuskeelu. Twitch ei ole hetkel veel kinnitanud, mis keeldude põhjuseks oli ja kui pikalt need kehtivad, kuid kõik kasutuskeelu saanud striimerid olid osalised uues populaarsust koguvates “ASMR TikTok Leggings Yoga” striimides.

Umbes kuu aega tagasi otsustas Twitch populaarsete vannistriimide jaoks luua uue kategooria “Pools, Hot Tubs, and Beaches“. Sellega seoses toimusid muudatused ka reklaamide osas ning populaarsete vannistriimerite, nagu Kaitlyn “Amouranth” Siragusa ja Jenelle “IndieFoxx” Dagres, sissetulekud vähenesid märgatavalt. Striimerite sõnul teenisid nad enne nende muudatuste jõustumist reklaamidelt “üle 1000 dollari päevas”.

Twitch teatas, et “seksikas olemine ei ole reeglite vastu ja Twitch ei võta midagi ette naiste või ükskõik kelle teise vastu põhjusel, et nad on atraktiivsed.” Samal ajal aga leidis Twitch, et sellised striimid ei ole reklaamisõbralikud ning see oli üheks peamiseks põhjuseks, miks loodi uus kategooria.

Amouranth and Indiefoxx
Amouranth ja Indiefoxx mikrofoni lakkumas

Kuna videomängude striimimine pole enam nii populaarne kui see oli aastaid tagasi ning striimerid üritavad teiste seast teistsuguse sisuga välja paista, siis otsitakse järjekindlalt neid uusi võimalusi kuidas tähelepanu saada. Üheks selliseks variandiks olidki vannistriimid. Kuna vannistriimidega aga enam raha ei teeni, siis leiti juba uus trend: joogapükse kandes mikrofoni juurde lisatud kunstkõrva lakkuda.

See üliveider trend on vallutanud kogu Twitchi ASMR kategooria ja selle kategooria populaarsemad striimerid, nagu Kaitlyn “Amouranth” Siragusa ja Jenelle “Indiefoxx” Dagres said nüüd Twitchi kasutamise keelu. Kui pika keeluga tegemist on või millist reeglit tüdrukud täpsemalt rikkusid, ei ole hetkel veel teada. Ilmselt püüab Twitch taaskord välja mõelda, kuidas sellist striimide juurde mitte reklaami näidata.

Amouranth kirjutas Twitteris, et seekordne Twitchi kasutuskeeld on tulnud tema OnlyFans kontole ainult kasuks: “587 uut tellijat OF-is alates Twitchi keelust tund või kaks tagasi”.

Samal ajal aga kutsus Indiefoxx Amousanthi endaga Spaasse, kuna neil mõlemal on nädalavahetus vaba ja ta vajab hädasti keelemassaaži.

https://twitter.com/indiefoxxlive/status/1406063772532297730

Samal ajal aga kui populaarsed striimerid on vannist välja tulnud ja asunud mikrofone lakkuma, on “Pools, Hot Tubs, and Beaches” kategooria uueks staariks saanud Marine Mammal Rescue kanal.