Dr Disrespect on vilets Call of Duty: Modern Warfare mängija ja veel viletsam kaotaja

2
270
Dr Disrespect

E3 2019 peldikustriimiga ning teiste mängijate ja striimerite halvustamisega kuulsust kogunud Dr Disrespect läks Call of Duty: Modern Warfare’i mängimisel närvi.

Call of Duty: Modern Warfare’i ilmumisest saadik on Dr Disrespect seda aktiivselt mänginud ja striiminud. Esimestel päevadel läks tal seal väidetavalt päris hästi ja ta nautis mängu täiega. Kuid mida aeg edasi, seda kehvemini tal mängus läheb ning oma eilse striimi ajal läks ta korralikult närvi pärast seda kui ta mitu korda järjest surma sai. Dr Disrespecti arvates tuleks Claymore’i miinid ja pumppüssid mängust eemaldada ning campimine ära keelata.


“Ma isegi ei näe neid trepil. Ma ei saa f*****g seda mängu praegu mängida,” karjus ta striimis peale järjekordset surma. “Ma ei taha seda mängida… Sul on f*****g claymore’i miinid iga akna ja ukse juures. Mitte keegi ei taha seda. Kui seda ei juhtu, siis juhtub 725 pumpüss üle kaardi sind tapma. Keegi ei taha seda. On aeg parandus täna välja saata, muudame seda.”

“Võtame tagasi, võtame mängust claymore’i miinid välja, nerfime pumppüssid korralikult ära ja ma ei tea, võib-olla lisame mängu Dead Silence’i, ma ei tea, võib-olla saame ringi joosta,” lisas ta hiljem juurde.

Call of Duty: Modern Warfare ilmus PS4, Xbox One’i ja arvuti jaoks 25. oktoobril 2019.

2 KOMMENTAARID

    • Tänud tagasiside eest. Aga kui sa nüüd Dr Disrepecti videosid vaatad kuidas ta Modern Warfares järjekindlalt surma saab, siis võib-olla mõistaksid, et sinu nimetatud probleemidega pole seal eriti palju pistmist, tema mängustiili juures peabki ta surma saama. Mis claymorei puutub, siis miks ei võikski see 360 kraadi damage teha? Äkki korjaks üldse miinid ära, sest jumala eest äkki keegi komistab nende otsa. Shotguni puhul olen nõus, shotgun tõesti ei peaks nii laskma, Aga see probleem sai nüüd lahenduse.

      Ning kui sa oled teadlik Dr Disrespectist ning millega mees populaarsust teeninud on, siis ilmselt saaksid ka artiklist paremini aru. Need kes temaga tuttavad pole võib tõesti artikli point märkamata jääda. VIhjeks siis niipalju, et sai kasutatud Dr Disrespecti enda stiili, sel korral tema enda vastu siis.

Comments are closed.